Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Πετσόκομμα” στην προπαγάνδα της “χειρότερης κακοκαιρίας των τελευταίων 40 ετών” στον αέρα της ΕΡΤ: Eίχαμε τουλάχιστον άλλες 10 φορές αντίστοιχα φαινόμενα τα τελευταία 40 χρόνια (vid)

“Πετσόκομμα” στην προπαγάνδα της “χειρότερης κακοκαιρίας των τελευταίων 40 ετών” στον αέρα της ΕΡΤ: Eίχαμε τουλάχιστον άλλες 10 φορές αντίστοιχα φαινόμενα τα τελευταία 40 χρόνια (vid)

«Άδειασμα» και μάλιστα στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ επεφύλαξε μετεωρολόγος η οποία κατέρριψε την κυβερνητική γραμμή περί δήθεν του χειρότερου χιονιά τα τελευταία 40 χρόνια.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, η παρουσιάστρια προλόγισε την μετεωρολόγο Αναστασία Τυράσκη λέγοντας ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ αυτές οι χιονοπτώσεις ήταν ο χειρότερος χιονιάς των τελευταίων 40 ετών».

«Είναι περίπου έτσι τα πράγματα, όχι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι θυμόμαστε τέτοιες εικόνες έντονων χιονοπτώσεων για την περιοχή της Αττικής και το κέντρο της Αθήνας παλαιότερες χρονιές. Το 2008, το 2004, το 2002, το 1992, τον Μάρτιο του 1987» σημείωσε η μετεωρολόγος και συμπλήρωσε:

«Πρόκειται για καμιά δεκαριά συστήματα τα τελευταία 40 χρόνια που ήταν πάρα πολύ έντονα και ένα από αυτά ήταν αυτό που είχαμε (σ.σ. «Μήδεια»).

πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

4 × 1 =

Top