Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Παρωδία” πλέον η Προανακριτική για το Νίκο Παππά! Νέα αναβολή δύο εβδομάδων πήρε ο Καλογρίτσας αυτή τη φορά από τον ΕΟΔΥ !!!

“Παρωδία” πλέον η Προανακριτική για το Νίκο Παππά! Νέα αναβολή δύο εβδομάδων πήρε ο Καλογρίτσας αυτή τη φορά από τον ΕΟΔΥ !!!

Σε απίστευτο φιάσκο για τους εμπνευστές της, εξελίσσεται πλέον η πορεία της Προανακριτικής για το Νίκο Παππά, καθώς ο βασικός μάρτυρας και το “ατού” της πλειοψηφίας της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, πάνω στο οποίο βάσισαν το όλο αφήγημα των κατηγοριών κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ανέβαλε εκ νέου την κατάθεσή του στην Προανακριτική, επειδή βρίσκεται σε καραντίνα καθώς μετά τις παρενέργειες από το εμβόλιο, τώρα ήρθε σε επαφή και με επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπως ενημερώνει επισήμως ο ΕΟΔΥ!

Η απροθυμία του εργολάβου να καταθέσει στην προανακριτική έχει δημιουργήσει ήδη βαρύ κλίμα στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς η σύσταση της επιτροπής βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην υιοθέτηση των ισχυρισμών του, την ώρα μάλιστα που οι καταθέσεις των δύο πρώτων μαρτύρων έχουν φέρει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο για την πλειοψηφία της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, αφού δεν προέκυψε κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για το Νίκο Παππά, ενώ αντίθετα στο κάδρο φαίνεται να μπαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλοντας να επιβάλλει τους δικούς του προσωπικούς όρους στην διαδικασία είχε προειδοποιήσει με εξώδικο, ΝΔ – ΚΙΝΑΛ πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, η Επιτροπή θα εξελιχθεί σε «φιάσκο παρωδία».

Το αποτέλεσμα ήταν η Επιτροπή να τον απειλήσει ακόμα και με βίαιη προσαγωγή, σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν αύριο Τετάρτη 5 Μαΐου, να καταθέσει.
Εντούτοις το μεσημέρι της Τρίτης, 4 Μαΐου έγινε γνωστό, πως σύμφωνα με βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που εστάλη πριν από λίγο στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σταύρο Κελέτση από τον κ. Καλογρίτσα, ο τελευταίος βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η αυριανή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Σε δήλωσή της το μέλος της Προανακριτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την εκ νέου απουσία από τις προγραμματισμλενες εργασίες της Επιτροπής και τη νέα αναβολή δύο εβδομάδων, της κατάθεσης του Χρήστου Καλογρίτσα, επισημαίνει:

Ο καθ’ υποτροπήν ασθενής βασικός μάρτυρας και το άρρωστο αφήγημα της ΝΔ

Από ότι φαίνεται, ο κορωνοϊός έχει πλήξει σοβαρά το αφήγημα της ΝΔ όσον αφορά την προανακριτική που έστησε με ψευδείς και χαλκευμένες κατηγορίες.
Ο κύριος Καλογρίτσας αποτελεί παγκόσμια παράδειγμα για την ιατρική επιστήμη, καθώς μετά τις παρενέργειες 14 ημερών λόγω του εμβολιασμού του, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι με την σφραγίδα του ΕΟΔΥ, δηλαδή του κυρίου Μητσοτάκη, ο κ. Καλογρίτσας θα απουσιάσει για πολλοστή φορά από τις εργασίες της Προανακριτικής μέχρι 14 Μαϊου καθώς έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Συνιστούμε στην ΝΔ ή να κλείσει επιτέλους την συμφωνία που θέλει ο κ. Καλογρίτσας προκειμένου να έρθει στην Προανακριτική να καταθέσει τα ψεύδη που του έχει αυτή υποδείξει ή να κλείσει τις εργασίες της επιτροπής η οποία κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος ήδη από τους πρώτους δύο μάρτυρες!

Άλλωστε, κανείς πλέον δεν πρόκειται να πιστέψει, ούτε είχε πιστέψει το υποδεικνυόμενο από τρίτους αφήγημα του κυρίου Καλογρίτσα.
Είναι καταφανές ότι πρόκειται για κατάχρηση της συγκυρίας του κορωνοϊού προκειμένου να αποφύγει την δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει, όπως υποχρεούται.

Η Εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
Θεοδώρα Τζάκρη

Leave a Reply

ten − three =

Top