Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Παρέμβαση” Παύλου Πολάκη στο facebook του Ευκλείδη Τσακαλώτου! Τι σχολίασε …

“Παρέμβαση” Παύλου Πολάκη στο facebook του Ευκλείδη Τσακαλώτου! Τι σχολίασε …

Στο facebook του Ευκλείδη Τσακαλώτου παρενέβη και σχολίασε ο Παύλος Πολάκης, στην αναφορά του πρώην ΥΠΟΙΚ ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει με την οικονομία και τα κοινωνικά προβλήματα.

«Έκλεισα την σημερινή (σ.σ χθες) μου τοποθέτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού προτρέποντας τους συναδέλφους μου να διαβάσουν την τελευταία εγκύκλιο του Πάπα Φραγκίσκου. Για να δουν πως η κριτική στο νεοφιλελευθερισμό έχει επεκταθεί πλέον και εκτός Αριστεράς. Για να δουν πως εκεί ο Πάπας μιλάει όχι μόνο για τα κοινωνικά προβλήματα (την φτώχεια, τις ανισότητες) αλλά και για τις αιτίες τους. Είναι πραγματικά κρίμα που η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει τίποτα από αυτή τη παγκόσμια συζήτηση. Γιατί το σημαντικό ερώτημα είναι τι οικονομία θέλουμε όταν θα βγούμε από την κρίση. Το σημαντικό ερώτημα είναι πως θα αντιμετωπίσουμε τις αιτίες των κοινωνικών προβλημάτων. Και όταν ακούμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για περισσότερη ευελιξία στην εργασία φοβόμαστε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να σχολιάσει την ανάρτηση γράφοντας: «Μια χαρά καταλαβαίνει και εκτελεί συμβόλαιο εναντίον των φτωχών και των μικρομεσαίων που στο όνομα των τελευταίων πήρε αρκετούς ψήφους για να βγει .Ολα εδώ θα ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!»

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

ten − 1 =

Top