Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ολόκληρα μπαλκόνια εκτοξεύθηκαν από κτήρια…”! Αδιανόητη η καταστροφή από την “βιβλική” έκρηξη στην Βηρυτό! Αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών (vid)

“Ολόκληρα μπαλκόνια εκτοξεύθηκαν από κτήρια…”! Αδιανόητη η καταστροφή από την “βιβλική” έκρηξη στην Βηρυτό! Αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών (vid)

Θάνατος και καταστροφή αποκαλύπτεται στην Βυρηττό μετά την τεράστια έκρηξη. Αυξάνει ώρα με την ώρα ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN με εκτακτο δελτίο στις 22.35′ το βραδυ της Τρίτης, περισσότεροι από 50 νεκροί και πάνω από 3500 οι τραυματίες σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Λιβανου είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της τεραστιας καταστροφικής έκρηξης στο λιμανι της Βυρηττού, που ακούστηκε μέxρι την Κύπρο. Τραγικός είναι και ο αριθμός των τραυματιών που που αυξάνεται κάθε λεπτό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφο του BBC το λιμάνι της Βυρηττού έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την έκρηξη. Μαρτυρίες αναφέρουν οτι κατά την έκρηξη συστοιχίες από μπαλκόνια κτηρίων ξηλώθηκαν από τον βασικό κορμό και εκτοξεύθηκαν…

Το βέβαιο είναι ότι εκατοντάδες άνθρωποι, που τραυματίστηκαν στις εκρήξεις διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, όμως πολλοί παραμένουν παγιδευμένοι σε σπίτια που καταστράφηκαν από τις εκρήξεις, δήλωσε ο επικεφαλής του λιβανικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Τζορτζ Κετάνεχ είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι δεν υπάρχει ακριβής αριθμός των τραυματιών, καθώς πολλοί παραμένουν εγκλωβισμένοι σε σπίτια στην περιοχή των εκρήξεων. Άλλοι διασώθηκαν με βάρκες.

Leave a Reply

four + ten =

Top