Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ο Μητσοτάκης οδηγεί τη ΝΔ στον εκλογικό καταποντισμό”! Ο Ευάγγελος Αντώναρος προειδοποιεί την συντηρητική παράταξη

“Ο Μητσοτάκης οδηγεί τη ΝΔ στον εκλογικό καταποντισμό”! Ο Ευάγγελος Αντώναρος προειδοποιεί την συντηρητική παράταξη

Με σειρά αιχμηρών αναρτήσεων του στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την συντηρητική παράταξη και εξαπολύει παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με το διογκούμενο κύμα ακρίβειας και ειδικότερα την αύξηση της τιμής των καυσίμων.

«Όταν τα κάνεις μαντάρα σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορούν να σε προστατεύσουν ούτε οι ακριβοπληρωμένοι επικοινιωνολόγοι σου με ολα τα πετσο-ταισμενα ΜΜΕ που διαθέτεις, η εξήγηση είναι μία: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε πρόσφατο tweet του ο Ευάγγελος Αντώναρος και συμπληρώνει πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί τη ΝΔημοκρατία στον καταποντισμό». «Πάντως σήμερα που πήγα να βάλω 30 ευρώ βενζίνη, πλήρωσα το λίτρο 2,59 ευρώ. Όχι δύο ευρώ που μας λένε κάποιοι προπαγανδιστές…», τόνισε σε προηγούμενη ανάρτησή του ο ίδιος και σχολίασε: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣ; ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.».

Οι αναρτήσεις του κ Αντώναρου:

Leave a Reply

4 + seventeen =

Top