Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Ο Φουρθιώτης πράττει και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα”: Ο ιδιοκτήτης του Epsilon, Φίλιππος Βρυώνης αρνείται κάθε εταιρική σχέση με τον παρουσιαστή

“Ο Φουρθιώτης πράττει και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα”: Ο ιδιοκτήτης του Epsilon, Φίλιππος Βρυώνης αρνείται κάθε εταιρική σχέση με τον παρουσιαστή

Ανακοίνωση με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει με το Μένιο Φουρθιώτη έβγαλε ο ιδιοκτήτης του σταθμού Epsilon, Φίλιππος Βρυώνης στην οποία αρνείται κάθε εταιρική σχέση με τον παρουσιαστή.

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του, Δημήτρης Ράπτης, ο ίδιος «δεν συμμετέχει με καμία ιδιότητα σε καμία εταιρεία του κ. Φουρθιώτη», ενώ ο «Φουρθιώτης πράττει και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα».

Επισημαίνει επίσης μέσα στην ανακοίνωση πως «το μόνο που τους συνδέει επαγγελματικά είναι η συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία φορέα του σταθμού Epsilon, στην οποία συμμετέχει μετοχικά, με ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στην οποία είναι εργαζόμενος ο κ. Φουρθιώτης. Η συνεργασία των δυο εταιρειών αφορά αποκλειστικά την παραγωγή συγκεκριμένης εκπομπής. Εξάλλου ο σταθμός φιλοξενεί και αναμεταδίδει πλήθος εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν πολιτικοί από όλους τους χώρους, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα, όπως ο κ. Βελόπουλος, ο κ. Λεβέντης κλπ».

πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

16 − 12 =

Top