Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Νεα Σελίδα”: Συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κυβερνήσει εάν δεν του φτανουν οι έδρες ανήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος της ΧΑ! (vid)

“Νεα Σελίδα”: Συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κυβερνήσει εάν δεν του φτανουν οι έδρες ανήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος της ΧΑ! (vid)

Ξεκάθαρο άνοιγμα προς τη ΝΔ έκανε ο επικεφαλής του ακροδεξιού μορφώματος, της Χρυσής ΑυγήςΝίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Μιχαλολιάκος μίλησε στο Kilkis TV και έθεσε τους όρους με βάση τους οποίους θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ανοίγοντας την πόρτα της συνεργασίας.

Δείτε τι είπε:

«Αν αύριο η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει και έχει ανάγκη τις ψήφους μας και ευθαρσώς περάσει την κόκκινη γραμμή των νταβατζίδων, που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να είναι εκτός των πάντων, και μας πει, “θέλουμε να μας δώσετε την ψήφο σας”, εάν αποδεχθούν τους όρους μας:

  • Στο ζήτημα το εθνικό της Μακεδονίας
  • Στο ζήτημα των λαθρομεταναστών,να αποδεχθούν το νόμο που έχουμε καταθέσει: να απελαθούν όλοι και όποιος μπαίνει στη χώρα, να είναι παράνομος
  • Εάν καταγγείλουν αυτή την πολιτική των μνημονίων, με την οποία έχει βυθιστεί η χώρα και είναι συνένοχη η ΝΔ. Την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ

Τότε ναι, είμαστε πρόθυμοι, δεν μας ενδιαφέρει η Εξουσία, Μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος.»

Δείτε το video:

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top