Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μύδροι” Σπίρτζη : “ΕΡΤ, στην υπηρεσία του δόγματος «επικοινωνία – επικοινωνία – επικοινωνία» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…” – Κόπηκε στον “αέρα” ενώ ακυρώθηκε δύο φορές η παρουσία του!!!

“Μύδροι” Σπίρτζη : “ΕΡΤ, στην υπηρεσία του δόγματος «επικοινωνία – επικοινωνία – επικοινωνία» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…” – Κόπηκε στον “αέρα” ενώ ακυρώθηκε δύο φορές η παρουσία του!!!

Απίστευτη κυβερνητική “παράγκα” έχει εγκατασταθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και κόβει και ράβει εκπομπές στην ΕΡΤ, λειτουργώντας ως η “αόρατη χειρ” κέντρων του Μαξίμου! Μια – ακόμα – βαριά καταγγελία αντιδεοντολογικής παρέμβασης εις βάρος στελέχους της αντιπολίτευσης ( ΣΥΡΙΖΑ ) είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και ενώ μόλις προχτές το “αργόμισθο” ΕΣΡ, “ένιπτε τα χείρας του” στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για απίστευτη φιλοκυβερνητική μεροληψία στον τομέα της ενημέρωσης.

Ο Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ , Χρήστος Σπίρτζης με δήλωσή του “καρφώνει” το δεύτερο στη σειρά “κόψιμο” της συμμετοχής του σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης και μάλιστα σήμερα ενώ … είχε ήδη συνδεθεί τηλεφωνικά!!!

Αναλυτικά η δήλωση του Χρ. Σπίρτζη, τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκα πρόσκληση από την ΕΡΤ, για να συμμετάσχω σε εκπομπή, με την Βάλια Πετούρη και ενημερώθηκα ότι η εκπομπή «ΕΠΤΑ» καθώς και κάποιες άλλες έχουν ανασταλεί (!!!) λόγω της αντιμετώπισης της πανδημίας .

Δέχτηκα με χαρά γιατί η κα Πετούρη έχει τιμήσει την δημόσια τηλεόραση, τόσο με την θεματολογία και την εγκυρότητα όσο και με την πολυφωνία των καλεσμένων της.

Δέχτηκα με ακόμη μεγαλύτερη χαρά γιατί ενημερώθηκα ότι θα ήμουν μαζί με την βουλευτή της ΝΔ, κα Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου, την οποία εκτιμώ απεριόριστα για το ήθος της και την προσφορά της στη χώρα.

Ενημερώθηκα ότι επιλέχθηκε να μην γίνει η εκπομπή με δύο καλεσμένους και μετατέθηκε η συμμετοχή μου σήμερα, μια εβδομάδα αργότερα.

Η ΕΡΤ επιβεβαίωσε όπως συνηθίζεται την προηγούμενη μέρα την συμμετοχή μου για σήμερα Σάββατο στις 11:30.

Παρακολουθώντας την ΕΡΤ, σε αυτό το διάστημα παρακολούθησα ότι αντί για την εκπομπή της κας Πετούρη, η ΕΡΤ ξεκίνησε πολύ νωρίτερα (!!!) δελτίο ειδήσεων.

Τελικά στις 11:44 και ενώ είχα συνδεθεί δέχτηκα τηλέφωνο ακύρωσης της συμμετοχής μου, στην εκπομπή.

Όπως όλοι θυμόμαστε η ΕΡΤ, με τον Νόμο του Επιτελικού κράτους, εντάχθηκε, όπως και πολλά άλλα, στις αρμοδιότητες του Πρωθυπουργού για τον καλύτερο συντονισμό του κράτους…

Προφανώς ο σκηνοθέτης του Επιτελικού Κράτους συντονίζει και την ΕΡΤ και τον κ. Ζούλα, όχι μόνο για την «αντικειμενικότατη» ενημέρωση αλλά και για την ροή του προγράμματος, ξεκινώντας ακόμη και τα προγραμματισμένα δελτία ειδήσεων, νωρίτερα, όπως πουθενά στον κόσμο δεν συνηθίζεται .

Φαίνεται ότι στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρεστά. Θα επανέλθουμε όμως για το πώς και ποιες εκπομπές αναστάλθηκαν «προσωρινά», με ποια κριτήρια και ποιος συντονίζει στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους τη ροή του προγράμματος.

Συγχαρητήρια…

Άντε και καλύτερα σας εύχομαι αγαπητοί κύριοι της Κυβέρνησης και της διοίκησης της ΕΡΤ».

One thought on ““Μύδροι” Σπίρτζη : “ΕΡΤ, στην υπηρεσία του δόγματος «επικοινωνία – επικοινωνία – επικοινωνία» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…” – Κόπηκε στον “αέρα” ενώ ακυρώθηκε δύο φορές η παρουσία του!!!

Leave a Reply

1 × 4 =

Top