Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μπουρλότο” Σαμαρά μέσω “Κ” σε Μητσοτάκη φέρνει πιο κοντά τις πρόωρες! Όχι στις διερευνητικές, όχι και σε προσφυγή στη Χάγη: “Τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις” …

“Μπουρλότο” Σαμαρά μέσω “Κ” σε Μητσοτάκη φέρνει πιο κοντά τις πρόωρες! Όχι στις διερευνητικές, όχι και σε προσφυγή στη Χάγη: “Τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις” …

Φωτιές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ανάβει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέσω συνέντευξης στην αυριανή “Καθημερινη” της Κυριακής.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός στη συνέντευξη στην “Κ” τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία (έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξής τους), τονίζοντας πως τον “επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις” αναφερόμενος στο καθεστώς της Άγκυρας. Παράλληλα αντιτίθεται και σε προσφυγή στη Χάγη, υπογραμμίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο “θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο”.

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνει – με νόημα – πως “το πρόβλημα που είχαμε μετασχηματίστηκε σε άλλο πιο επικίνδυνο” προαναγγέλοντας ουσιαστικά οτι δεν προτιθεται να υπερψηφισει την εφαρμογή των 3 συμφωνιων που εκκρεμούν και πρέπει να φέρει προς κυρωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη Βουλή.

Leave a Reply

twelve − six =

Top