Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μισή συγνώμη” … από “Τα Νέα” για το πρωτοσέλιδο – Νίκος Παππάς: “Έχω μάθει να δέχομαι την κριτική ακόμα και όταν είναι ακραία και αβάσιμη αλλά … θα περίμενα περισσότερη ευθύτητα και γενναιότητα”

“Μισή συγνώμη” … από “Τα Νέα” για το πρωτοσέλιδο – Νίκος Παππάς: “Έχω μάθει να δέχομαι την κριτική ακόμα και όταν είναι ακραία και αβάσιμη αλλά … θα περίμενα περισσότερη ευθύτητα και γενναιότητα”

Κι ενώ ακόμα και οι χειρότεροι “εχθροί” του Νίκου Παππά, παραδέχονται αυτό το φιάσκο της Προανακριτικής καθώς μετά και την καταλυτική έκθεση της ΤτΕ (Γιάννης Στουρνάρας) δεν έμεινε καμιά “σκιά” για την διαδρομή των 3 εκ. ευρώ, από την CCC του Ομίλου Χούρι στον Καλογρίτσα, αλλά και για την κατάληξή τους σε λογαριασμούς εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα, σε “μισή συγνώμη” … προχώρησε και η εφημερίδα “Τα Νέα”, που είχαν δημοσιεύσει το Σαββατοκύριακο ένα απίθανο … πρωτοσέλιδο!

Μισή συγνώμη, όμως, που όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει απειλήσει με προσφυγή στη Δικαιοσύνη μετά το συκοφαντικό – όπως το χαρακτήρισε – πρωτοσέλιδο, δεν καταδεικνύει ευθύτητα και γενναιότητα από την εφημερίδα καθώς ακόμα και ελλιπής, δεν παρουσιάζεται στο πρωτοσέλιδο, όπως το επίμαχο γράφημα με την εικόνα του που είχε προκαλέσει και την αντίδρασή του.

” Η εφημερίδα γνωρίζει πολύ καλά και από πρώτο χέρι ότι έχω δεχτεί και δέχομαι την κριτική ακόμα και όταν είναι ακραία και αβάσιμη…” σημειώνει στο τέλος της ανάρτησής του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παρά την πικρία του , δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Γράφει συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του:

“► Διευκρίνιση από την εφημερίδα «Τα Νέα»
Σήμερα, η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσιεύει ένα απόσπασμα της επιστολής που έλαβε από εμένα δύο ημέρες πριν.

Το απόσπασμα συνοδεύεται από μία απάντηση, η οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση είχα με τη διαδρομή του ποσού των 3.000.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά, λέει ότι αυτά που γράφει δεν διαφέρουν καθόλου από όσα υποστηρίζω για τη διαδρομή των 3.000.000 ευρώ.

Αναφέρεται, δε, στο σχετικό ρεπορτάζ των σελίδων 8 και 9 της ιδίας ημέρας, όπου διευκρινίζει τα παραπάνω με γράφημα και κείμενο.

Είναι μία διευκρίνιση ακριβής ως προς την ουσία, ελλιπής όμως ως προς την εικόνα.

Θα περίμενα η ευθύτητα και η γενναιότητα των στελεχών της εφημερίδας να τοποθετήσει τη συγκεκριμένη απάντηση στην πρώτη σελίδα, όπως έγινε δύο ημέρες πριν και με το επίμαχο γράφημα, το οποίο περιείχε τη φωτογραφία μου.

Τέλος, η εφημερίδα γνωρίζει πολύ καλά και από πρώτο χέρι ότι έχω δεχτεί και δέχομαι την κριτική ακόμα και όταν είναι ακραία και αβάσιμη.”

Leave a Reply

four × three =

Top