Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μετωπική” Σγουρού στον Πατούλη: “Πόθεν Έσχες” τα λεφτά που χαλά; Υποψήφιος με σημαία ευκαιρίας εμπαίζει τους πολίτες χωρίς αιδώ…

“Μετωπική” Σγουρού στον Πατούλη: “Πόθεν Έσχες” τα λεφτά που χαλά; Υποψήφιος με σημαία ευκαιρίας εμπαίζει τους πολίτες χωρίς αιδώ…

Σφοδρή επίθεση στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, πραγματοποιεί ο συνυποψήφιός του, Γιάννης Σγουρός, με αφορμή την εκδήλωση της παράταξης του πρώτου τη Δευτέρα. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» αρκετά στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Σγουρός αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση του Γιώργου Πατούλη λέγοντας πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε βάλει πλώρη για τον δήμο της Αθήνας και τελικά κατέληξε να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια. Μάλιστα, προσθέτει: «Συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας “κρυβόταν πίσω από τη μητέρα του και τα συστήματά της”;»

«Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση της παράταξης του Γ. Πατούλη, από την οποία μπορεί να απουσίασαν οι πολίτες, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που είχε κάνει και τις χιλιάδες προσκλήσεις που είχε μοιράσει, δεν έλειψε όμως η προκλητική επίδειξη πλούτου, καλό είναι να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα τι μεσολάβησε από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Γ. Πατούλης εμφανιζόταν ως αδιάλλακτος και ανυποχώρητος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών; Πως και γιατί βρέθηκε ένα πρωί υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής; Γιατί διεκδικεί να γίνει Περιφερειάρχης, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό απαξίωνε τον θεσμό χαρακτηρίζοντάς τον βαρίδι στα σχέδια του για τον Δήμο της Αθήνας;» αναφέρει ο Γιάννης Σγουρός σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Επιμένει ο Γ. Πατούλης ότι ήταν αποτυχημένοι σωτήρες της Αθήνας, οι «πορφυρογέννητοι», όπως τους χαρακτήριζε, Ντόρα Μπακογιάννη και Δημήτρης Αβραμόπουλος; Συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας “κρυβόταν πίσω από τη μητέρα του και τα συστήματά της”;

Καλό είναι να γνωρίζει ο κ. Πατούλης και οι όμοιοί του, πως οι πολίτες αποστρέφονται τους θεσιθήρες υποψηφίους, αυτούς που υψώνουν σημαία ευκαιρίας και που χωρίς αιδώ εμπαίζουν τους πολίτες. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μεταφέρουν στην Περιφέρεια Αττικής, τα φαινόμενα πολιτικής παρακμής που παρακολουθούμε στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Στις εκλογές του Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της Αττικής. Γυρνάμε την πλάτη στους θεσιθήρες κομματάρχες. Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο».

Καταλήγει δε, παραθέτοντας τα εξής δύο υστερόγραφα:
«1. “Ο βήχας και ο παράς” δεν κρύβονται λέει ο λαός και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. 2. Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την προκλητική σπατάλη χρήματος από τον συγκεκριμένο υποψήφιο; Δεν οφείλουν οι υποψήφιοι να έχουν εμφανείς οικονομικούς πόρους; Θα ερωτηθεί ο κ. Πατούλης για τους χρηματοδότες του;»

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top