Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Με εφέ από το… Χόλιγουντ”! Όταν η ΝΔ ανακοίνωνε μετά βαΐων και κλάδων ότι θα χρησιμοποιεί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη το Green Screen που τώρα απορρίπτει μετά βδελυγμίας…

“Με εφέ από το… Χόλιγουντ”! Όταν η ΝΔ ανακοίνωνε μετά βαΐων και κλάδων ότι θα χρησιμοποιεί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη το Green Screen που τώρα απορρίπτει μετά βδελυγμίας…

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η (τουλάχιστον) “περίεργη” οπτικά εικόνα του τελευταίου διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πολλούς όπως τον Κώστα Βαξεβάνη, να υποστηρίζουν με στοιχεία ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού δεν έγινε από το Μαξίμου, όπως επιμένει ο κυβερνητικός μηχανισμός αλλά από κάπου αλλού όπου βρίσκεται, πχ στα Χανιά, και με τη χρήση του λεγόμενου “τρυπήματος” (green box) εμφανίστηκε σαν να είναι από το γραφείο του.

Κι όσο κι αν το απορρίπτουν μετά βδελυγμίας οι embedded δημοσιογράφοι το ενδεχόμενο αυτό, όσο κι αν το διαψεύδει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ.Πελώνη, γεγονός είναι ότι πριν από 2 χρόνια η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωνε μετά βαΐων και κλάδων ότι θα κάνει αντιπολίτευση (τότε) “με εφέ από το Χόλιγουντ” αφού, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ “την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών“.

Όπως ανέφερε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στο in.gr:

Την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών.

Με τον τρόπο αυτό η ΝΔ (που λέει ότι πρώτη απ΄όλα τα κόμματα το εφάρμοσε) θα μπορεί να δημιουργεί βίντεο με διάφορα… εφέ, περίπου σαν χουλιγουντιανή παραγωγή. Δηλαδή ο Πρόεδρος θα εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα «τοίχου» και στο βίντεο θα δίνεται η δυνατότητα να αναγράφονται δηλώσεις, υπογραμμίσεις κτλ.

Οι τομεάρχες θα έχουν διαφορετικό «τοίχο» με διαφορετικό χρώμα. Ο Γ. Κουμουτσάκος για παράδειγμα (Τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας) θα έχει ως φόντο το υπουργείο Εξωτερικών ή το Αμυνας, η Νίκη Κεραμέως (Παιδείας) θα έχει ως φόντο ένα πανεπιστήμιο και Κώστας Καραμανλής (Υποδομών) τα δημόσια έργα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

2 thoughts on ““Με εφέ από το… Χόλιγουντ”! Όταν η ΝΔ ανακοίνωνε μετά βαΐων και κλάδων ότι θα χρησιμοποιεί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη το Green Screen που τώρα απορρίπτει μετά βδελυγμίας…

  1. Σπόκ καλεί Εντερπράιζ για διακτίνιση………….
    Υ.Γ. Η τιμή για το σανό είναι σταθερή και υπάρχει απόθεμα.

Leave a Reply

one × 4 =

Top