Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Μαζί προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες και χτίζουμε μέτωπο αλληλεγγύης”: Στα έργα της Δύναμης Ζωής στη Νέα Ιωνία η Ρένα Δούρου

“Μαζί προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες και χτίζουμε μέτωπο αλληλεγγύης”: Στα έργα της Δύναμης Ζωής στη Νέα Ιωνία η Ρένα Δούρου

Δύο σημαντικά έργα που έβαλε σε τροχιά υλοποίησης η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η Δύναμη Ζωής και η Ρένα Δούρου επισκέφτηκε η πρώην Περιφερειάρχης.

Συγκεκριμένα, η Ρένα Δούρου, επισκέφθηκε το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ (προϋπολογισμού 11 εκατομμυρίων) και τα αντιπλημμυρικά έργα (προϋπολογισμού 8,5 εκατ.) που πρόκειται να διευκολύνουν την ζωή των πολιτών της περιοχής.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της «ο αγώνας μας έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, που σήμερα ειδικά δοκιμάζονται πολλαπλά, από την πανδημία και την οικονομική κρίση. Αυτός είναι ο τρόπος που εμείς καταλαβαίνουμε την αποστολή και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλευρό των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των νέων, των ανθρώπων του πολιτισμού, των συνταξιούχων. Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς, ενώνουμε δυνάμεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες, κτίζουμε μαζί μέτωπο αλληλεγγύης για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας».

Η κ. Δούρου συνοδευόταν από τον τέως δήμαρχο Ν. Ιωνίας, νυν δημοτικό σύμβουλο, Ηρακλή Γκότση, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπαλάφα, τον Γραμματέα της Οργάνωσης Μελών Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Παπαδόπουλο. Το παρών επίσης έδωσαν η Δήμαρχος Δ. Θωμαϊδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Άρης Χατζησαββίδης, η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής πολιτικής Ελ. Χατζή  και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ατ. Μιχελογιαννάκη,.

Το τέλος της επίσκεψης περιλάμβανε την επίσκεψη της Ρ.Δούρου στον χώρο θεμελίωσης του Ιωνικού Κέντρου μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας – Φιλαδελφείας  Γαβριήλ, κέντρο το οποίο είχε οραματιστεί ο ίδιος προκειμένου να διαφυλαχθεί η ιστορική μνήμη των Ελλήνων προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Σε αυτό το εγχείρημα, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική από την αρχή και χρηματοδότησε το -μεγάλης πολιτιστικής αξίας- έργο με 5.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου.

πηγή: left.gr

Leave a Reply

eighteen + seventeen =

Top