Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Μαυρογιαλούροι”! Η Διοίκηση της ΕΡΤ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου και την ίδια στιγμή καταργεί τη Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας

“Μαυρογιαλούροι”! Η Διοίκηση της ΕΡΤ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου και την ίδια στιγμή καταργεί τη Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας

“Η υποκρισία της διοίκησης της ΕΡΤ έχει πιάσει “ταβάνι”…” !

Με μια σκληρή ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγελλει το “δόγμα του σοκ” που έχει βάλει μπρος η κυβερνηση απέναντι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ακρωτηριάζοντας σιγά – σιγά αλλά μεθοδικά και όπως φαίνεται βάσει “χρονοδιαγράμματος” τους τομείς του κρατικού φορέα, ώστε να τον οδηγήσει στην πλήρη απαξιώση και την ουσιαστική ακύρωση της παρεμβασης τους στην ενημέρωση και τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Αναφέρει η καταγγελία των εργαζομένων:

” Η ΕΡΤ …ΤΙΜΑ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ” ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

Στο δελτίο που δημοσιεύθηκε απο το γραφείο τύπου της ΕΡΤ, περιγράφεται το πως θα “τιμήσει” η εταιρεία με εκπομπές και αφιερώματα την “παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου”, ενω ταυτόχρονα η διοίκηση σε όλες σχεδόν τις συναντήσεις της με την ΠΟΣΠΕΡΤ και τα πρωτοβάθμια σωματεία δεν έκρυψε την διάθεσή της να συρρικνώσει ποσοτικά και ποιοτικά τη ραδιοφωνία τοσο σε κεντρικό όσοκαι σε περιφερειακό επίπεδο.

Αυτή η εχθρική και φυσικά ουδόλως “τιμητική” στάση της διοίκησης προς τη ραδιοφωνία, δεν εκφράστηκε μόνο δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά καταγράφεται και στο σχέδιο- σκαρίφημα του νέου οργανογράμματος της ΕΡΤ που διένειμε προ ημερών η διοίκηση στα πρωτοβάθμια σωματεία. αφού η Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ καταργείται.

Με την κατάργηση της ιστορικής και όχι μόνο Γενικής Διεύθυνσης Ραδιοφωνίαςκαι επαναφορά σε καθεστώς ΝΕΡΙΤ η διοίκηση της ΕΡΤ …τιμά όχι μόνο την “παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου” αλλά το ίδιο το ραδιόφωνο υποβαθμίζοντάς το θεσμικά απο θεμελιώδη ιστορική και ουσιαστική αξία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε ευμετάβλητο και θνησιγεννές “παρακολούθημά” της.

Αυτή την ημέρα που υποκριτικά διαλαλούν μέσω του δελτίου τύπου πόσο και
πώς θα …τιμήσουν την “παγκόσμια ημέρα ραδιοφωνίας” , η διοίκηση τη θέτει ως καταληκτική ημερομηνία στα σωματεία προκειμένου να απαντήσουν αν συμφωνούν ή όχι στο σκαρίφημα ενός οργανογράμματος που τους διένειμε.
Υποκρισία , εκβιασμός και κοροϊδία στολίζουν την ημέρα που όπως λένε θα τιμησουν την “παγκόσμια ραδιοφώνου”

Leave a Reply

2 × three =

Top