Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Μαύρο” ξανά με ΝΔ στην ΕΡΤ μετά από 8 χρόνια! Έπεσε όταν αντί για έναρξη δελτίου έβγαλαν στον αέρα την προετοιμασία της παρουσιάστριας…

“Μαύρο” ξανά με ΝΔ στην ΕΡΤ μετά από 8 χρόνια! Έπεσε όταν αντί για έναρξη δελτίου έβγαλαν στον αέρα την προετοιμασία της παρουσιάστριας…

8 χρόνια μετά το “μαύρο” που έριξε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, ξανάπεσε “μαύρο” στην ΕΡΤ1 και πάλι με ΝΔ, αυτή τη φορά όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με πρόεδρο τον άλλοτε υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη Κων.Ζούλα και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Γαμπρίτσο, η ΕΡΤ είχε την “ευκαιρία” να ρίξει και πάλι “μαύρο” στους δέκτες των τηλεθεατών της, αποδεικνύοντας ότι όσο και να πανηγυρίζει και να αυτοαποθεώνεται για επιλογές όπως η προβολή της κηδείας του Φίλιππου της Αγγλίας πριν μερικές ημέρες, τα λειτουργικά προβλήματα στο Ραδιομέγαρο από την υποστελέχωση (καθώς πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που έχουν αποσπαστεί σε πιο “κομψές” θέσεις δίπλα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και μηχανισμούς) είναι εμφανή.

Απόδειξη το “μαύρο” που έπεσε λίγα λεπτά πριν τις 9, κι ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Από λάθος, απειρία, ή βιασύνη η ροή έριξε στον αέρα το πλάνο της παρουσιάστριας Αντριάνας Παρασκευοπούλου, η οποία καθόλου έτοιμη δεν ήταν να ξεκινήσει το δελτίο, αφού εκείνη την ώρα της έφτιαχναν το μακιγιάζ και τα μαλλιά!

Κι ενώ στην αρχή είδαμε την κομμώτρια να διορθώνει με λακ τα μαλλιά της Αν.Παρασκευοπούλου, στιγμιαία έπεσε “μαύρο” προφανώς πάνω στον πανικό όταν είδαν στη ροή τι έπαιζε στον αέρα.

Στη συνέχεια επανήλθε για μερικά δευτερόλεπτα το πλάνο της παρουσιάστριας με την κομμώτρια και τη μακιγιέζ να φτιάχνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα έπαιζε ήχος απο διαφήμιση!

Ακολούθησε ξανά “μαύρο” για μεγαλύτερο διάστημα αυτή τη φορά, που τελικά κατέληξε σε διαφημίσεις και τρέιλερ σειρών που προβάλει η ΕΡΤ, προτού καταφέρουν στην ΕΡΤ να δείξουν επιτέλους το δελτίο με την πανέτοιμη πλέον, μακιγιαρισμένη και χτενισμένη Αντριάνα Παρασκευοπούλου…

Και το βίντεο με το “μαύρο” που κράτησε σχεδόν 2,5 λεπτά…:

Leave a Reply

ten − ten =

Top