Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μαύρο πρόβατο” για το Μαξίμου ο Θεοδωρικάκος, μετά την κυβέρνηση τον “πετάνε” και από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

“Μαύρο πρόβατο” για το Μαξίμου ο Θεοδωρικάκος, μετά την κυβέρνηση τον “πετάνε” και από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

«Μαύρο πρόβατο» για το Μαξίμου φαίνεται ότι αποτελεί πλέον ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τόσο πολύ, ώστε λέγεται ότι δεν θα μπει ούτε στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. όταν γίνουν εκλογές.

Από το Μαξίμου έχει αρχίσει μάλιστα η αποδόμησή του σε όλα τα επίπεδα.

Ανάμεσα σε αυτά που διαρρέουν από τα κυβερνητικά στελέχη είναι ότι ο τέως ΥΠΕΣ έκανε δικό του παιχνίδι σε πολλά θέματα αδιαφορώντας για την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης.

Έτσι, παρά τις δημόσιες δηλώσεις και των δυο πλευρών ότι τα πράγματα πάνε καλά ανάμεσά τους, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να υπάρξει συνέχεια στη σχέση Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου.

Η ανάληψη του υπουργείου Εσωτερικών από τον Μάκη Βορίδη φέρνει και μια αλλαγή στο κοινοβουλευτικό έργο, διότι το πρώτο νομοσχέδιο της χρονιάς που αναμένεται να εισαχθεί στην ολομέλεια έχει να κάνει με το ΑΣΕΠ και φέρει τη σφραγίδα του Θεοδωρικάκου, αλλά θα ψηφιστεί επί υπουργίας, πλέον, Βορίδη.

Η κοινοβουλευτική διαδικασία απαιτεί την υπογραφή του νέου υπουργού στο νομοσχέδιο, ζήτημα το οποίο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ουσιώδεις αλλαγές στο νομοσχέδιο πάντως είναι δύσκολο να σημειωθούν, διότι πριν κατατεθεί στη Βουλή το νομοθέτημα είχε λάβει την έγκριση σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

twelve + ten =

Top