Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την ανικανότητά σας”! Ξέσπασε ο πολίστας Κ.Κοκκινάκης για τη διακοπή στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα μετά από “λουκέτο” 4 μηνών

“Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την ανικανότητά σας”! Ξέσπασε ο πολίστας Κ.Κοκκινάκης για τη διακοπή στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα μετά από “λουκέτο” 4 μηνών

Ξέσπασε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολύπειρος πολίστας, ο οποίος παίζει στον Υδραϊκό και έχει συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε μεγάλες διοργανώσεις ενώ έχει φορέσει με επιτυχία και το σκουφάκι του Εθνικού, κατακτώντας και πρωτάθλημα, στο άκουσμα των νέων μέτρων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στον δικό σου δεν κολλάει. Στον δικό μου κολυμπάει. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τις δύο πιο κρίσιμες εβδομάδες εδώ και ένα χρόνο με την ανικανότητά σας. Μην λέτε ότι καταλαβαίνετε γιατί κυκλοφορείτε ελεύθερα και πληρώνεστε κανονικότατα. Είστε γελοίοι».

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα πόλο στους άνδρες σήμερα (3/3) ξεκίνησε και πάλι ύστερα από τέσσερις μήνες αλλά και πάλι διακόπτεται ενώ αύριο (4/3) ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα πόλο στις γυναίκες!

πηγή: fosonline.gr

Leave a Reply

three − two =

Top