Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μαλλιά-κουβάρια” η παράταξη του Σγουρού για χάρη του…Στάθη Παναγούλη

“Μαλλιά-κουβάρια” η παράταξη του Σγουρού για χάρη του…Στάθη Παναγούλη

Να στηρίξει την υποψηφιότητα Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής, απέναντι στους άλλους δύο βασικούς υποψηφίους, τη Ρένα Δούρου και τον Γιώργο Πατούλη, έσπευσε ο ανεξάρτητος σήμερα βουλευτής (πρώην ΣΥΡΙΖΑ) Στάθης Παναγούλης, φαίνεται όμως ότι αυτή η στήριξη λειτούργησε ως μπούμερανγκ.

Κι αυτό γιατί τα όσα, τα τελευταία χρόνια, έχει πει ο κ. Παναγούλης δεν ξεχάστηκαν από στελέχη της παράταξης Σγουρού, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι έντονες. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γιάννης Σμέρος «τα βρόντηξε», καταγγέλοντας τον Παναγούλη ότι έχτισε την πολιτική του καριέρα με ψέματα, εκφοβισμούς και προσβολές, διχαστικό λόγο και απειλές για κρεμάλες.

Ο Σμέρος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, παίρνει αποστάσεις από την παράταξη Σγουρού:

«Δεν έμαθα ποτέ μου να κρύβομαι και δε σκοπεύω να το κάνω ούτε προεκλογικά. Ακολουθεί η άποψη μου για τα περί στήριξης από τον Στάθη Παναγούλη:
Την περίοδο που η χώρα μας έδινε την μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, κάποιοι έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες επάνω σε ψέματα, εκφοβισμούς, προσβολές. Το χειρότερο ήταν πως ο διχαστικός τους λόγος έφτασε μέχρι τις απειλές για φυλακές, κρεμάλες και λυντσαρίσματα.
Μέχρι σήμερα παραμένουν αμετανόητοι για το κοινωνικό ρήγμα που προκάλεσαν.
Προσωπικά, ως νέος άνθρωπος, που συμμετέχει στα κοινά, δηλώνω ότι δεν δικαιούμαι πολιτικά και κοινωνικά, να νομιμοποιήσω τον πολιτικό λόγο του διχασμού και της κοινωνικής εντάσης.

Η στήριξη που προσφέρει ο Στάθης Παναγούλης στην παράταξη στην οποία συμμετέχω, με επικεφαλής τον Γ. Σγουρό, ΔΕΝ μπορεί να είναι αποδεκτή και όσον αφορά το πρόσωπο μου, ΔΕΝ είναι αποδεκτή!

Ο αδερφός του ήταν ένας από τους ήρωες της Δημοκρατίας, ενώ εκείνος ήταν ένας απο αυτούς που έφτασαν τη Δημοκρατία στα όρια της.
Η χώρα και η κοινωνία πρέπει να προχωρήσουν μπροστά με ενότητα.
Όχι με απειλές…»

Πηγή: newpost.gr

One thought on ““Μαλλιά-κουβάρια” η παράταξη του Σγουρού για χάρη του…Στάθη Παναγούλη

Leave a Reply

Top