Είστε εδώ

“Kύριε Μητσοτάκη δεν είστε μεσίτης συμφερόντων ξένων εταιριών”- Ανάρτηση-κόλαφος για τις κυνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στην γερμανική Bild

Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτα κυνική δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην γερμανική εφημερίδα Bild, όπου εμφανίζεται ως ντίλερ συμφερόντων, “πουλώντας” στους Γερμανούς το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, από τις οποίες θα απολυθούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι “θα βρουν κάτι άλλο να κάνουν”!.

«Κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία. Συνεπώς, μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης σε μια ολόκληρη περιφέρεια της Ελλάδας, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα και θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. Και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες».

Με μια ανάρτηση – κόλαφο στο Facebook της, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αποκαλεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη “μεσίτη ξένων συμφερόντων”.

Η ανάρτηση

«Ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην Bild, δήλωσε με μεγάλη χαρά, πως με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων στην Δυτική Μακεδονία, θα επωφεληθούν Γερμανικές εταιρίες! Για τα οφέλη που θα έχει η Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία δεν έκανε καμμιά αναφορά , γιατί απλά, δεν υπάρχουν οφέλη για την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία από την πολιτική που ο ίδιος ασκεί.
Να του υπενθυμίσουμε ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι μεσίτης συμφερόντων ξένων εταιριών».

2 σχόλια στο ““Kύριε Μητσοτάκη δεν είστε μεσίτης συμφερόντων ξένων εταιριών”- Ανάρτηση-κόλαφος για τις κυνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στην γερμανική Bild

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *