Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κουνάει μαντήλι” και η Tesla: Η μεγάλη επένδυση που περίμενε να ανακοινώσει ο Άδωνις προσπερνάει τελικά την Ελλάδα και πάει Βουλγαρία

“Κουνάει μαντήλι” και η Tesla: Η μεγάλη επένδυση που περίμενε να ανακοινώσει ο Άδωνις προσπερνάει τελικά την Ελλάδα και πάει Βουλγαρία

Απανωτά τα αναπτυξιακά χτυπήματα για τον αρμόδιο υπουργό το τελευταίο διάστημα. Μετά το “πάγωμα” του διαγωνισμού για το καζίνο το Ελληνικό και τις βαριές καταγγελίες για “στημένη διαδικασία” από την αποκλεισμένη Hard Rock, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει μεγάλη επένδυση εκατομμυρίων που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Η Δευτέρα πέρασε και τελικά επένδυση ανακοινώθηκε, απλά όχι στην Ελλάδα αλλά στη γειτονική Βουλγαρία!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας, Emil Karanikolov, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 24chasa.bg, αποκάλυψε ότι έχει επέλθει συμφωνία στα βασικά σημεία με την Tesla του Elon Musk για να παράγει αυτοκίνητα ή μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε περιοχή της Βουλγαρίας.

Ο Karanikolov αποκάλυψε ότι ήδη η βουλγαρική κυβέρνηση βρίσκεται επίσης «πολύ κοντά» σε συμφωνία για την κατασκευή ανταλλακτικών της Tesla στη χώρα, αλλά ολοκληρώνονται και οι συζητήσεις για την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής αυτοκινήτων ή μπαταριών.

Mόλις την περασμένη εβδομάδα ο Άδωνης Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανέφερε πως αμερικανικός κολοσσός έρχεται όπου να ναι για να επενδύσει στη χώρα μας, «φωτογραφίζοντας» και την Tesla.

Η ίδια η Tesla ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2020 ότι θα βάλει μπρος τον πρώτο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών κοντά στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας.

Την ίδια στιγμή το VolksWagen Group ανακοίνωσε ότι επανεκκίνησε τις διαδικασίες για την κατασκευή του εργοστασίου της στην Σμύρνη.

πηγή: documentonews.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on ““Κουνάει μαντήλι” και η Tesla: Η μεγάλη επένδυση που περίμενε να ανακοινώσει ο Άδωνις προσπερνάει τελικά την Ελλάδα και πάει Βουλγαρία

Leave a Reply

18 + 11 =

Top