Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κόλαφος” από τη Ρένα Δούρου για την κυβέρνηση: “Να μην μετατραπεί σε κρίση Δημοκρατίας η κρίση πανδημίας”! (“11 εκ για επικοινωνία-30 εκ στους κλινικάρχες-110 εκατ για ΚΕΚ και μόνο εκκλήσεις για να μην απολύονται εργαζόμενοι!”)

“Κόλαφος” από τη Ρένα Δούρου για την κυβέρνηση: “Να μην μετατραπεί σε κρίση Δημοκρατίας η κρίση πανδημίας”! (“11 εκ για επικοινωνία-30 εκ στους κλινικάρχες-110 εκατ για ΚΕΚ και μόνο εκκλήσεις για να μην απολύονται εργαζόμενοι!”)

Nα μην μετατραπεί η κρίση της πανδημίας σε κρίση Δημοκρατίας, επισήμανε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου στη συνέντευξή της τη Τρίτη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του kontra channel.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι ενδεχόμενη μείωση του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων θα πλήξει πάρα πολύ σοβαρά τον ιδιωτικό τομέα, προσθέτοντας ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα στο πρότυπο χωρών που μπορούν να συγκριθούν με την Ελλάδα, όπως η Πορτογαλία.

«Μπροστά στην πρωτόγνωρη κρίση που είναι σε εξέλιξη, η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται με τη λογική του ‘βλέποντας και κάνοντας’, αποκλειστικά με εκκλήσεις χωρίς σχέδιο, χωρίς να προχωρά σε άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, χωρίς να στηρίξει το δημόσιο σύστημα υγείας, χωρίς να ρίξει ζεστό χρήμα στην αγορά», τόνισε η κυρία Δούρου. “Αν δεν πέσει ζεστό χρήμα στην αγορά, τα Μνημόνια του 11, του 12, του 14 … θα μοιάζουν με βρεοφονηπιακό σταθμό” είπε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που έκανε λόγο για μικροπολιτική,τόνισε ότι «δεν μπορούμε να δεχθούμε 11 εκατομμύρια για επικοινωνία, 30 εκατομμύρια στις ιδιωτικές κλινικές, 110 εκατομμύρια σε κέντρα επιμόρφωσης για να επιμορφωθούν οι έγκριτοι νομικοί μας και μόνο εκκλήσεις προς τους εργοδότες που απολύουν μέσω sms, έκκληση στους βουλευτές».

Τέλος, η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην απώλεια του Μανώλη Γλέζου, παρατηρώντας ότι «έχουμε να μάθουμε πολλά αν αφουγκραστούμε το ότι δεν έφυγε μόνο πλήρης ημερών αλλά πλήρης αγώνων για τη δημοκρατία, την πατρίδα».

Leave a Reply

ten + 13 =

Top