Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κοφτερό” σχόλιο από το ΜέΡΑ25 για το βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που προβλήθηκε στη Βουλή: Επικίνδυνες νοσταλγίες που οφείλουν να κοπούν μαχαίρι

“Κοφτερό” σχόλιο από το ΜέΡΑ25 για το βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που προβλήθηκε στη Βουλή: Επικίνδυνες νοσταλγίες που οφείλουν να κοπούν μαχαίρι

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter, το ΜέΡΑ25 σχολίασε το βίντεο που έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου πάνω στο κτίριο της Βουλής προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων, με εικόνες πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών και αρμάτων μάχης.

“Τη μία μέρα, η ΕΛΑΣ βρίσκει καλή ιδέα να μας θυμίσει ότι η χωροφυλακή ήταν ο πρόγονος της Άμεσης Δράσης. Σήμερα, κάποιοι βρήκαν καλή ιδέα να προβάλουν άρματα μάχης πάνω στη #Βουλή με το πρόσχημα της «Μέρας Ενόπλων Δυνάμεων». Επικίνδυνες νοσταλγίες που οφείλουν να κοπούν μαχαίρι.

Επί της προσόψεως της Βουλής αποφάσισαν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής να «τιμήσουν» τα Εισόδια της Θεοτόκου. Αυτό είναι το σύγχρονο, ευρωπαϊκό, κοσμικό κράτος του «φιλελεύθερου» κ. #Μητσοτακη;”

Leave a Reply

nineteen − ten =

Top