Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κεραυνοί” Πολάκη για όργιο σκανδάλων και διαφθοράς: «Χρήση πλατφόρμας που παλαιότερα χρεωνόταν 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα τώρα χρεώνεται 1,2 ευρώ» (vid)

“Κεραυνοί” Πολάκη για όργιο σκανδάλων και διαφθοράς: «Χρήση πλατφόρμας που παλαιότερα χρεωνόταν 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα τώρα χρεώνεται 1,2 ευρώ» (vid)

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ. Πού θα πάνε αυτά τα λεφτά; Για τον αέρα κοπανιστό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra.

Χείμαρρος αποκαλύψεων χθες βράδυ, ο Παύλος Πολάκης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει με ποια κριτήρια διάλεξε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες για τα προγράμματα κατάρτισης του επιστημονικού προσωπικού μετά και τα κραυγαλέα λάθη που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Βάλαμε πλάτη στην πανδημία, δεν θα βάλουμε πλάτη στα σκάνδαλα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε οτι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες κόστισαν συνολικά 80 – 90 εκατ. ευρώ. «Δεν ντρέπονται με όλα αυτά τα λάθη, τις ασυνταξίες και τα ακατανόητα πράγματα; Να απαντήσει η κυβέρνηση με ποια κριτήρια διάλεξε αυτές τις πλατφόρμες και όχι κάποιες άλλες».

Παράλληλα, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ».

Βασικά σημεία από την χειμαρρώδη εμφάνιση του Παύλου Πολάκη στο Kontra:

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα έβαλαν πλάτη, κάτι που δεν θα έκανε η ΝΔ, για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση του κορωνοϊου, όμως αλλά κάποιοι στην κυβέρνηση το θεώρησαν ως ευκαιρία για να ξαναρχίσει πάλι ένα παλιό πανηγύρι
  • Βάλαμε πλάτη στην πανδημία, όμως δεν θα βάλουμε πλάτη σε αυτό το πάρτι, κάθε μέρα θα τους ελέγχουμε
  • Για πρώτη φορά μετά την Χούντα δημιουργείται υπηρεσία σε υπουργείο η οποία στελεχώνεται με διευθυντή μετακλητό υπάλληλο και του φτιάχνουν άλλους 8 μετακλητούς από κάτω
  • Μιλούσαν για τον Καρανίκα και σήμερα έχουν τριπλασιάσει τους μετακλητούς και τους έχουν αυξήσει κατά 40% το μισθό
  • Με απευθείας ανάθεση κατά αντισυνταγματικό και παράνομο τρόπο η κατασκευή του στρατοπέδου στην Μαλακάσα
  • Απευθείας ανάθεση από την 6η ΥΠΕ για μάσκες με 20 ευρώ/τμχ
  • Η κομπίνα με τα ΚΕΚ είναι οι 6 εταιρίες που είχαν τις 7 πλατφόρμες που είναι «παλιοί γνώριμοι»
  • Θα είναι υπεύθυνη η ΝΔ για το που θα φτάσει η ύφεση

Πηγή: avgi.gr / netakias.com

One thought on ““Κεραυνοί” Πολάκη για όργιο σκανδάλων και διαφθοράς: «Χρήση πλατφόρμας που παλαιότερα χρεωνόταν 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα τώρα χρεώνεται 1,2 ευρώ» (vid)

Leave a Reply

4 × 4 =

Top