Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφιά” και από το ΜέΡΑ25 για τα νέα μέτρα: Για την κυβέρνηση είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές “λεφτόδεντρο” για ιδιωτικά συμφέροντα

“Καρφιά” και από το ΜέΡΑ25 για τα νέα μέτρα: Για την κυβέρνηση είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές “λεφτόδεντρο” για ιδιωτικά συμφέροντα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις ανακοινώσεις του Βασίλη Κικίλια σχετικά με τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους εξαπολύει το ΜέΡΑ25, επισημαίνοντας ότι είναι “απλώς το πιο πρόσφατο κρούσμα της βαθιάς νόσησης που αποτελεί για τη χώρα η Μητσοτάκης ΑΕ”.

“Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Δεν υπάρχει Πρόνοια, δεν υπάρχει προστασία από το Κράτος. Είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές “λεφτόδεντρο” για ιδιωτικά συμφέροντα. Ο πολίτης όχι απλά θα πληρώνει από την άδεια τσέπη του για κάτι που οφείλει να παρέχει ένα στοιχειωδώς ανθρώπινο κράτος, αλλά δεν θα το παρέχει καν στο κράτος ώστε να ενισχύσει (αν ήταν αυτό το πρόβλημά του) τις ελλιπείς δομές του. Όλα στους ιδιώτες! Η υγεία σας, η ευκαιρία πλουτισμού μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις δια στόματος Υπουργού Υγείας για τα νέα υγειονομικά μέτρα, ήταν απλώς το πιο πρόσφατο κρούσμα της βαθιάς νόσησης που αποτελεί για τη χώρα η Μητσοτάκης Α.Ε.

Η κυβέρνηση δηλαδή που δε θα αφήσει ΚΑΜΜΙΑ κρίση που να μην τη μετατρέψει σε ευκαιρία περαιτέρω θησαυρισμού των εκλεκτών της.

Το άγχος του κ. Κικίλια να διευκρινίσει ότι τα μετά δεν έχουν «πατερναλιστικό ή τιμωρητικό χαρακτήρα» ήταν εύλογο, καθώς προηγήθηκε μια ολόκληρη επιχειρηματολογία και ομοβροντία μέτρων που υποστήριζε το ακριβώς αντίθετο.

Στη σκοτεινή καρδιά του κυβερνητικού σχεδίου για τη νέα σεζόν, είναι η απόφαση τα τεστ που θα υποχρεούνται να κάνουν εβδομαδιαίως ή δις εβδομαδιαίως οι ανεμβολίαστοι, να γίνονται με δικά τους έξοδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Θατσερισμός 101: Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Δεν υπάρχει Πρόνοια, δεν υπάρχει Προστασία από το Κράτος. Είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές «λεφτόδεντρο» για ιδιωτικά συμφέροντα. Ο πολίτης όχι απλά θα πληρώνει από την άδεια τσέπη του για κάτι που οφείλει να παρέχει ένα στοιχειωδώς ανθρώπινο κράτος, αλλά δεν θα το παρέχει καν στο κράτος ώστε να ενισχύσει (αν ήταν αυτό το πρόβλημά του) τις ελλιπείς δομές του. Όλα στους ιδιώτες! Η υγεία σας, η ευκαιρία πλουτισμού μας.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

6 − 1 =

Top