Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφάρα” Τσίπρα για τη ΝΔ στη συνάντηση με Ζάεφ: Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα όχι μόνο σέβεται ταλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

“Καρφάρα” Τσίπρα για τη ΝΔ στη συνάντηση με Ζάεφ: Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα όχι μόνο σέβεται ταλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ είχε ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, για το συνέδριο του Economist.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» τόνισε κατά την υποδοχή ο κ. Τσίπρας. «Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα όχι μόνο τη σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε, με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να επισημαίνει πως «αυτή είναι η πραγματική επιτυχία».

«Εκπληρώνω το όνειρό μου» σημείωσε ο κ. Ζάεφ κατά την αντιφώνησή του, τονίζοντας πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία».

πηγή: newpost.gr
*η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στγο Μόναχο το Φεβρουάριο του 2019

Leave a Reply

eleven − 7 =

Top