Είστε εδώ
Home > FAQ news > “…καλημέρα τι κάνεις; – Καλά κ@@@@@@@ καλά…”! Διάλογοι απιστεύτου κάλλους ανάμεσα στον Ριχάρδο και τηλεοπτικό προσωπο!

“…καλημέρα τι κάνεις; – Καλά κ@@@@@@@ καλά…”! Διάλογοι απιστεύτου κάλλους ανάμεσα στον Ριχάρδο και τηλεοπτικό προσωπο!

Διάλογοι που τα σπάνε, καταγεγραμμένοι από τον υπερκοριό της ΕΥΠ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού που απασχολεί τη Δικαιοσύνη!

Ο ανυποψίαστος αναγνώστης αυτών των διαλόγων πάντως αβίαστα καταλαβαίνει δύο πράγματα.

Ότι το μαύρο χρήμα έρρεε ποτάμι κι ότι ο παρουσιαστής δεν τα πάει και τόσο καλά με την… αριθμητική.

Γι αυτόν 7 και 5 κάνουν τουλάχιστον 13…, όπως προκύπτει από την πολυσέλιδη ‘Έκθεση Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου”.

Ο κοριός της ΕΥΠ άρχισε να ενεργοποιείται και να καταγράφει τις συνομιλίες από τον περασμένο Ιούνιο, βάσει 5 βουλευμάτων του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, με τα οποία διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Ριχάρδου Μυλωνά.

Στην “Έκθεση Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου” περιλαμβάνονται πολλές συνομιλίες μεταξύ του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της “μαφίας του χρυσού”, και του γνωστού τηλεπαρουσιαστή «λάιφ στάιλ» εκπομπών.

Από αυτές προκύπτει η εμμονή του Ριχάρδου Μυλωνά να “διεισδύσει” σε όλα τα νοικοκυριά μέσω των διαφημίσεων, σποτ, και συνεντεύξεων του ώστε να γίνει ο κυρίαρχος στην αγορά των ενεχυροδανειστών αλλά και η επιμονή του παρουσιαστή να μην χάσει τα χρήματα που έπαιρνε από τη διαφήμιση της δραστηριότητας του Ριχάρδου.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τους διαλόγους:

Συνομιλία που καταγράφηκε στις 19 Ιουλίου 2018:

Ριχάρδος: (…) καλημέρα τι κάνεις;

Παρουσιαστής: Τι κάνεις Ριχάρδο;

Ριχάρδος: Καλά καυλιάρη καλά ….

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top