Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ήρθε με μπράβους και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε…”! Διπλή “βόμβα” Βρούτση: Συνέντευξη στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη και αποκάλυψη για το απίστευτο περιστατικό με τον Φουρθιώτη στο υπουργείο Εργασίας λίγο πριν την αναδόμησή του!

“Ήρθε με μπράβους και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε…”! Διπλή “βόμβα” Βρούτση: Συνέντευξη στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη και αποκάλυψη για το απίστευτο περιστατικό με τον Φουρθιώτη στο υπουργείο Εργασίας λίγο πριν την αναδόμησή του!

Διπλή “βόμβα” επιφύλασσε η σημερινή Κυριακή για το Μαξίμου! Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Documento του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη (που του έχει ασκήσει ανελέητη κριτική), που σύσσωμο το Μαξίμου και τα φιλοκυβερνητικά μήντια κατηγορούν ως … “αναξιόπιστο” και “όργανο” του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει σάλο και τριγμούς στο ήδη κλυδωνιζόμενο και από την υπόθεση Φουρθιώτη κυβερνητικό οικοδόμημα, ο πρώην υπουργός και ισχυρό κομματικό στέλεχος, αποκαλύπτει το απίστευτο περιστατικό με την “έφοδο” του παρουσιαστή στο υπουργείο του λίγο καιρό πριν την απομάκρυνση του Γιάννη Βρούτση από την κυβέρνηση, στο οποίο – σύμφωνα με όσα καταγγέλλει – τον απείλησε πως θα τον πετάξει από Υπουργό! Λίγο καιρό μετά ο Γιάννης Βρούτσης αναδομήθηκε από τον Κυριάκο Μηστοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento, αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά «είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή».

Τέλος, ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι η υπόθεση του προκάλεσε πολιτικό κόστος.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ παραμένει στη θέση της, ο πρωθυπουργός μας θυμίζει πως είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όσοι πεθαίνουν από covid, μπορούν να είναι περήφανοι γιατί η χώρα κυβερνιέται. Από τον Φουρθιώτη φυσικά.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

one × one =

Top