Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Γύρισαν την πλάτη” στην σημερινή ενημέρωση οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ! “Απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου τύπου του Χαρδαλιά, η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα”

“Γύρισαν την πλάτη” στην σημερινή ενημέρωση οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ! “Απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου τύπου του Χαρδαλιά, η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα”

Να αποχωρήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου των Τσιόδρα και Χαρδαλιά αποφάσισαν φωτορεπόρτερ λόγω των πρωτοφανών απαιτήσεων που προσπάθησε να τους επιβάλλει το γραφείο Τύπου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Όπως καταγγέλλουν οι φωτορεπόρτερ, υπεύθυνος από το γραφείο Τύπου του Νίκου Χαρδαλιά τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να φωτογραφίσουν εντός λίγων λεπτών διότι οι ομιλητές ενοχλούνται από τα κλικ και τον θόρυβο.

Η πρωτοφανής στα χρονικά αυτή απαίτηση από το περιβάλλον του υφυπουργού εξόργισε τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στην αίθουσα για να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου καθ’όλη τη διάρκειά της, κάτι δηλαδή που αποτελεί και τη δουλειά ενός φωτορεπόρτερ. Να εντοπίσει και να απαθανατίσει το χαρακτηριστικότερο εκείνο στιγμιότυπο που θα ξεχωρίσει.

Όπως λένε οι ίδιοι οι φωτορεπόρτερ δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο ποτέ στα χρονικά.

Μέχρι και σε συνεντεύξεις Τύπου πρωθυπουργών ή προέδρων ξένων χωρών δεν υπήρξε τέτοια απαίτηση, Έτσι, οι φωτορεπόρτερ αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει μέσω twitter ότι η κυβέρνηση θέλει να «ελέγχει την εικόνα και τη μετάδοσή της σ’ όλα τα επίπεδα».

Γράφει χαρακτηριστικά:

“αν αναρωτηθείτε γιατί δεν θα δείτε επαγγελματικές φωτογραφίες από το γεγονός Τσιόδρας/Χαρδαλιάς να ξέρετε ότι αποχώρησαν οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου τύπου του Χαρδαλιά. Προφανώς έχουμε κυβέρνηση που θέλει να ……ελέγχει την εικόνα και την μετάδοση της σ’ όλα τα επίπεδα”.

πηγή: documentonews.gr

One thought on ““Γύρισαν την πλάτη” στην σημερινή ενημέρωση οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ! “Απαράδεκτη συμπεριφορά του γραφείου τύπου του Χαρδαλιά, η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα”

  1. Θλιβεροί και οι δυο τους !!! Αστείοι και γελοίοι με μάσκες !!!
    Ψέματα και ψεματάκια και δεν βλέπεις στοματάκια παρά μόνο τα ματάκια……Freek show !!!!

Leave a Reply

five × three =

Top