the FACEBOOK PROJECT

“Γλεντάει” τη ΝΔ ο Κοτζιάς: “Ιστορική” η προσπάθεια της ΝΔ να κλείσει τα παράθυρα από όπου εισήλθε η “Ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών”

“Γλεντάει” τη ΝΔ ο Κοτζιάς: “Ιστορική” η προσπάθεια της ΝΔ να κλείσει τα παράθυρα από όπου εισήλθε η “Ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών”

Με μία λακωνική ανάρτησή στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και “αρχιτέκτοντας” της Συμφωνίας των Πρεσπών Νίκος Κοτζιάς, σχολίασε το “ρεκόρ αναξιοπρέπειας” από την κυβέρνηση της ΝΔ να βγάλει “ορθή επανάληψη” στο δελτίο τύπου για το κοινό ανακοινωθέν Δένδια – Πομπέο, προκειμένου να απαλείψει το χαρακτηρισμό “ιστορική” από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοτζιάς έγραψε:

“Ιστορική προσπάθεια… της ΝΔ να κλείσει τα παράθυρα από όπου εισήλθε η “Ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών”. Είχαν ξεχάσει ότι η αλήθεια όπου βρει χαραμάδα τρυπώνει, πόσο όταν ξεχνάνε πόρτες και παράθυρα ανοικτά…”

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια