Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Γλεντάει” ο Πολάκης τη ΝΔ για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα! Κοιτούσαν με τρόμο και δεν τολμούσαν να πιάσουν στα χέρια τους τα επίσημα γαλλικά έγγραφα!

“Γλεντάει” ο Πολάκης τη ΝΔ για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα! Κοιτούσαν με τρόμο και δεν τολμούσαν να πιάσουν στα χέρια τους τα επίσημα γαλλικά έγγραφα!

Το τι ακριβώς έγινε σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής περιγράφει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα”!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει πώς “πήγαν να περάσουν στη ζούλα την αρχειοθέτηση του πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι” αλλά “το ανακαλύψαμε, έγιναν και ειπώθηκαν αυτά που έπρεπε από μεριάς μας και τότε ω του θαύματος ανακάλυψαν πως από λάθος (!!!!!) λέει συμπεριελήφθη το όνομα του Μητσοτακη σε αυτόν τον κατάλογο”.

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει επίσης ότι κατέθεσε αίτημα επανεξέτασης του πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και της συζύγου του, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Θ.Μπούρας “κόντεψε να πάθει εκγεφαλικό από τον εκενυρισμό του”, ενώ τα μέλη της Επιτροπής από τη ΝΔ και “δυστυχώς και οι αξιοσέβαστοι δικαστικοί μέλη της Επιτροπής” κοιτούσαν, όπως λέει, με τρόμο τα αντίγραφα των εγγράφων και “δεν τολμούσαν να τα πιάσουν στα χέρια τους, λες και τους έδινα να πιάσουν ένα μαγκάλι κάρβουνα”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Επειδη αμεσως μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής πόθεν εσχες της Βουλης (που ανέβαλλαν χθες και συγκάλεσαν ξανά σήμερα ) είχα χειρουργειο που τελείωσα πριν λίγο
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ:
Σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα!

Πήγαν να περάσουν στη ζούλα την αρχειοθέτηση του πόθεν εσχες του ζεύγους Μητσοτακη-Γκραμποβσκι για τα έτη 2015-2018 ,μέσα στο «σωρό» με άλλα πολιτικά πρόσωπα λέγοντας πως πρέπει να εγκριθεί και να αρχειοθετηθεί γιατί έχει προβλήματα νομιμότητας μεν αλλά «οι πλημμέλειες είναι επουσιώδεις»!!!

ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ και τότε ω του θαύματος ανακάλυψαν πως από λάθος (!!!!!) λέει συμπεριελήφθη το όνομα του Μητσοτακη σε αυτόν τον κατάλογο γιατί ειχε αρχειοθετηθει -λέει πάλι-στην προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής στις 23 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ,τους ενημέρωσα πως ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στη γραμματεια της Επιτροπης Πόθεν εσχες αίτημα ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του πόθεν εσχες Μητσοτακη για τα έτη 2016-2019 το οποίο είναι ΨΕΥΔΕΣ και αποκρύπτει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΟΦΣΟΡ στην οποία είναι διαχειρίστρια η ΜΑΡΕΒΑ Μητσοτακη μέχρι και σήμερα!!!

Στο κατατεθέν έγγραφο περιγράφονται όλοι οι λόγοι της παρανομίας και κατετεθησαν και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ!!!

Απαίτησα λοιπόν τον ορισμό άμεσα δικαστικού μέλους της επιτροπής για να ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ το πόθεν εσχες του πρωθυπουργού και της συζύγου του!!
Προφανως ο προεδρος της επιτροπής Βουλευτης της ΝΔ κυριος Μπουρας δεν δέχτηκε να απαντήσει αμεσως ,καθώς κόντεψε να πάθει και εγκεφαλικό επεισόδιο από τον εκνευρισμό του!

Το γελοίο της υπόθεσης ήταν ο ΤΡΟΜΟΣ με τον οποίο κοιτούσαν τα αντίγραφα των εγγράφων (που κατέθεσα επίσημα και με πρωτόκολλο στη γραμματεια της επιτροπής στο κτίριο της Βασιλισσης Σοφιας )τα οποία τους έδινα για να τα δουν και δεν τολμούσαν να τα πιάσουν στα χέρια τους ,λες και τους έδινα να πιάσουν ένα μαγκάλι κάρβουνα!!!! Και ο Μπουρας και ο Κελετσης το άλλο μέλος από τη ΝΔ και δυστυχώς και οι αξιοσέβαστοι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ,μέλη της επιτροπής!!!

Παραθέτω το κείμενο που κατέθεσα ,(φωτό 1-23) τα αποδεικτικά ,(φωτό 4-10)τα οποία θα πανε και στην Εισαγγελεια του Αρειου Παγου .
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!(φωτό 11-12)

Αφήστε μια απάντηση

Top