Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Γειώνει” ο Ραγκούσης την δήθεν “χωρίς τυμπανοκρουσίες” επίσκεψη Μητσοτάκη σε κουζίνα για απόρους στο Κερατσίνι: «Μηνύματα επετειακής κι επιφανειακής φιλανθρωπίας παρουσία φωτογράφων»

“Γειώνει” ο Ραγκούσης την δήθεν “χωρίς τυμπανοκρουσίες” επίσκεψη Μητσοτάκη σε κουζίνα για απόρους στο Κερατσίνι: «Μηνύματα επετειακής κι επιφανειακής φιλανθρωπίας παρουσία φωτογράφων»

Με ένα αιχμηρό σχόλιο αντιμετώπισε ο ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το photo opportunity όπως αποδείχτηκε, του Πρωθυπουργού, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο οποίος εμφανίστηκε σε εστιατόριο στο Κερατσίνι το οποίο καθημερινά μοιράζει μερίδες φαγητού, θέλοντας να προβάλει ένα… φιλανθρωπικό πρόσωπο παρά τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει κάθε μέρα η κυβέρνησή του.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε στην προσωπικό του σελίδα στο Facebook τα ακόλουθα:

«Ποιοί σύμβουλοι επικοινωνίας, ποιά πρωτοτυπία;

Απλή αντιγραφή πρακτικών Ομπάμα-του 2015-κάνει.

Όσο για τους πολίτες του Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αυτό που περιμένουν από τον Πρωθυπουργό και υποψήφιο Βουλευτή Β´ Πειραιά, κ.Μητσοτάκη, δεν είναι τα μηνύματα επετειακής κι επιφανειακής φιλανθρωπίας, παρουσία φωτογράφων.

Αυτό που ζητούν είναι να μην υποβαθμίζει κι άλλο τη ζωή τους μετατρέποντας το Σχιστό σε σκουπιδότοπο της Αττικής, σε μια νέα Φυλή.

Αυτό που ζητούν είναι να μην μετατρέπει την COSCO σε κράτος εν κράτει, που απειλεί να οδηγήσει σε αφανισμό την πραγματική οικονομία τους.

Αυτό που ζητούν από τον κ.Μητσοτάκη είναι να μην τους μεταχειρίζεται ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

… Και σε τελική ανάλυση, αυτό που ήθελαν από τον κ.Μητσοτάκη ήταν να μην είχε εφησυχάσει-όπως ο ίδιος παραδέχτηκε-μετά το 1ο κύμα πανδημίας, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα για την καθημερινή, κοινωνική και οικονομική τους ζωή.»

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

nineteen − 11 =

Top