Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Φούμαρα” οι γαλάζιες “αποκαλύψεις” για ραντεβού υπουργών με το Μαρινάκη – Τους “πονάει” ακόμη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

“Φούμαρα” οι γαλάζιες “αποκαλύψεις” για ραντεβού υπουργών με το Μαρινάκη – Τους “πονάει” ακόμη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Μια… τρύπα στο νερό είναι οι δήθεν γαλάζιες αποκαλύψεις για ραντεβού υπουργών της κυβέρνησης και στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα με το Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και αυτό διότι η περίοδος στην οποία αναφέρονται οι γαλάζιες πηγές δεν είναι άλλη από αυτή του πρώτου διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016! Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται στην περίοδο, από τις αρχες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2016, όταν στο Μαξίμου πήγαιναν όλοι οι τότε καναλάρχες που πήραν μία τηλεοπτική άδεια από τον πρώτο διαγωνισμό, ένας εκ των οποίων δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Με ένα απλό google search θα την έβρισκαν αυτή την πληροφορία οι “πηγές” της ΝΔ, που ωστόσο φαίνεται να παραμένουν “βουτηγμένες” στο λάκκο των fake news.

Διαβάζουμε λοιπόν στο “γαλάζιο” liberal.gr: “Η αξιωματική αντιπολίτευση λοιπόν έκανε ένα βήμα παραπέρα, επιλογή την οποία ελάχιστοι αντιλήφθηκαν σε πρώτο χρόνο. Για πρώτη φορά η ΝΔ κατονόμασε συγκεκριμένους υπουργούς και στενούς συνεργάτες του κ.Τσίπρα ως συνομιλητές του Βαγγέλη Μαρινάκη, τους οποίους δεχόταν συχνά στο γραφείο του. Σύμφωνα με την «γαλάζια» διαρροή πρόκειται για τον Νίκο Παππά και τον Λευτέρη Κρέτσο.

Όπως μάλιστα ανέφεραν πηγές της ΝΔ «…Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε ποτέ ότι από το 2015, μετά δηλαδή την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόταν τακτικά το Μαξίμου, όπως και ότι δεχόταν ο ίδιος συχνά πυκνά στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, όπως τους κ. Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο”. 

Τους αρμόδιους υπουργούς, δηλαδή, για τις τηλεοπτικές άδειες και την εύρυθμη λειτουργία του ραδιοτηλεπτικού τοπίου στην Ελλάδα. Ή μήπως ξέχασαν εκεί στη ΝΔ τη συμβολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο να επιβληθεί μία τάξη στο χάος που επικρατούσε στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο;

Φαίνεται πως “τους πονάει” ακόμη το γεγονός ότι στέρεψαν από… πάρτι. Τόσο καιρό έκαναν πάρτι στην πλάτη του ελληνικού κοινού και χωρίς να πληρώνουν, μάλιστα, “δραχμή”.

One thought on ““Φούμαρα” οι γαλάζιες “αποκαλύψεις” για ραντεβού υπουργών με το Μαρινάκη – Τους “πονάει” ακόμη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Leave a Reply

Top