Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Φαρμακερή” απάντηση Μαλέλη σε Σκέρτσο: Ναι, οι δημοσιογράφοι φταίνε για το αλαλούμ της πολιτική σας, όχι οι υπουργοί…

“Φαρμακερή” απάντηση Μαλέλη σε Σκέρτσο: Ναι, οι δημοσιογράφοι φταίνε για το αλαλούμ της πολιτική σας, όχι οι υπουργοί…

Απάντηση στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και τα όσα είπε σε σχέση με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6 FM», έδωσε με ανάρτησή του στο twitter o ο διευθυντής του ενημερωτικού Τομέα του Mega και πρώην Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Άκης Σκέρτσος, θέλοντας να σχολιάσει την σύγχυση που προκαλείται από τις διαφορετικές απόψεις που διατυπώνουν κυβερνητικά στελέχη είπε ότι “η κυβερνητική γραμμή ανακοινώνεται την Παρασκευή από τον κ. Χαρδαλιά. Η σύγχυση προκαλείται, ισχύει σε ένα βαθμό, κυρίως από την πολυφωνία. Έχουμε πει πολλές φορές, έχουν ένα μέρος ευθύνης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί επιστήμονες που βγαίνουν και καταθέτουν πολλές απόψεις. Το έχω πει και εγώ προσωπικά παλαιότερα, όλο αυτό προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό στον κόσμο. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία ως προς το μήνυμα, που εκπέμπουμε”.

Απαντώντας στη νέα προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών από τον Άκη Σκέρτσο, ο Σταμάτης Μαλέλης σημείωσε:

“Ναι κ Σκέρτσο οι δημοσιογράφοι φταίνε για το αλαλούμ της πολιτικής σας και όχι οι υπουργοί και οι καθημερινές αντιφάσεις τους για τα μέτρα #κορωνοιος_κυβερνηση”

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

15 − 2 =

Top