Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Φαρμακερή” ανάρτηση Αντώναρου για Φουρθιώτη: Η σιωπή του Μητσοτάκη είναι ενοχή, είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει

“Φαρμακερή” ανάρτηση Αντώναρου για Φουρθιώτη: Η σιωπή του Μητσοτάκη είναι ενοχή, είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή “καρφώνει” την σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στο Documento για τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει” γράφει χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολουθεί αδρανής όσα φέρεται να είπε στην εφημερίδα “documento” ( την οποία συστηματικά ελεεινολογεί ο ίδιος) ο πρώην Υπουργός Εργασίας για τη δράση της μέχρι προχθές αυστηρά φυλασσόμενης τηλεπερσόνας. Ο πρωθυπουργός χαϊδεύει…σκυλάκια αλλά δεν τολμάει — φυσικά — να αγγίξει τον Υπουργό που κάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις…

Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει.

Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει — διαφορετικά συνδέει τυο όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες δαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα.

Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει χωρίς χρονοτριβή κυβερνητικό στέλεχος που θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Και γίνεται συνένοχος. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτικη Ομαδά της Νεας Δημοκρατίας βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παιξει σκληρός γιατί η νεολαία τον εγκαταλείπει μαζικά. ι. Στα δύσκολύα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και στα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροήν και καθημερινά.

Το μόνο που του έμεινε να άνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια επι χάρτου για την δήθεν ανεγερση συγκροτήματος οκτώ υπουργείων….

Leave a Reply

twenty − 13 =

Top