Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Έξω από τα δόντια” τα λέει πλέον το antinews στον Μητσοτάκη: Δεν έχει κανένα επιχείρημα για να “πείσει τους σύντροφους κοψοχέρηδες να επαναλάβουν το έγκλημα του ΄19” εκτός του “μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ” 

“Έξω από τα δόντια” τα λέει πλέον το antinews στον Μητσοτάκη: Δεν έχει κανένα επιχείρημα για να “πείσει τους σύντροφους κοψοχέρηδες να επαναλάβουν το έγκλημα του ΄19” εκτός του “μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ” 

“Πριονοκορδέλα” περνάει για άλλη μία φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη το antinews, αυτή τη φορά με αφορμή τον “ανασχηματισμό προεκλογικής απόγνωσης”!

Όπως γράφει η δεξιών καταβολών ιστοσελίδα, ο ανασχηματισμός αποτελεί απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός θα πάει σε πρόωρες κάλπες μέσα στο 2021 “καθώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν τολμήσει να καλωσορίσει το ‘22 από αυτή τη Βουλή, η ΝΔ κινδυνεύει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ“.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να μπορούσατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με ένα πρόχειρο ανακάτεμα της τράπουλας, που επιβεβαιώνει τον εγκλωβισμό των κυβερνητικών αδιεξόδων και αποδεικνύει την απελπισία σας.

Θα το διαπιστώσετε όταν θα προβείτε στο απονενοημένο διάβημα των επερχόμενων πια εκλογών.

Όπου θα δείτε τη δεξιά να σας αποχαιρετά ενώ θα γελάει που τη θεωρήσατε τόσο ανόητη νομίζοντας πως θα τη μαζέψετε με τον Βορίδη, τη Βούλτεψη και τον Πλεύρη.

Εντείνοντας στο μεταξύ περισσότερο το… μαύρισμα γιατί υπουργοποιήσατε άτομα που όχι μόνο δεν έχουν σχέση μαζί της, αλλά πρωτοστάτησαν και στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτή που από κακή προς υφαρπαγή των ψήφων της έγινε ιστορική κατόπιν του γονατίσματός σας στις προσταγές της καγκελαρίας.

Το τραγικό είναι ότι μαζί με τη δεξιά θα χάσετε και το πολυπόθητο κέντρο που βαυκαλίζεστε ότι θα διατηρήσετε με τα ορφανά του αρχιερέα της διαπλοκής, κάτι άσχετους που παριστάνουν τους μεταρρυθμιστές ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία ενώ επαναφέρουν τον εργασιακό μεσαίωνα και κάποιους αποστειρωμένους καθηγητές που παρουσιάζονται ως δεινοί διαχειριστές κρίσεων οι οποίοι δεν μπορούν να φτιάξουν τη γραβάτα τους, να ισιώσουν το σακάκι τους και να αποστηθίσουν έστω κι ένα κόμμα.

Και κάπου εκεί, αδύναμος λόγω των χαμηλών ποσοστών να προκαλέσετε δεύτερες εκλογές προς εξουδετέρωση της απλής αναλογικής, θα παρακαλάτε τις… προοδευτικές δυνάμεις για συγκυβέρνηση.

Τουλάχιστον θα έχετε καταφέρει να μην καταντήσετε τη ΝΔ ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα είναι αν θα λάβετε μεγαλύτερο ποσοστό από το ντροπιαστικό 19% του ‘12.

Εννοείται πως η αναφορά της νίκης είναι ανούσια.

Διότι πέρα από την απειλή της παλινόρθωσης του μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτετε άλλο εκβιαστικό επιχείρημα μπας και πείσετε τους σύντροφους κοψοχέρηδες να επαναλάβουν το έγκλημα του ΄19. Κι από τη στιγμή που διαπίστωσαν ότι η μοναδική διαφορά σας με τον Τσίπρα ήταν η γραβάτα, θα κάνουν τα πάντα για να φύγει από πάνω τους το στίγμα του κοψοχέρη.

Και κάτι ακόμα. Θα θυμάστε φρονούμε αγαπητέ πρωθυπουργέ που οδήγησε το… άνοιγμα που έκανε κι ο Σαμαράς στη δεξιά;

Περίεργες συμπτώσεις…

ολόκληρο το άρθρο στο antinews.gr

Leave a Reply

5 × 1 =

Top