Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Επικό” τρολάρισμα Αντώναρου : “Ο Δημ. Παπαγγελόπουλος πρέπει να είναι ημίθεος…”

“Επικό” τρολάρισμα Αντώναρου : “Ο Δημ. Παπαγγελόπουλος πρέπει να είναι ημίθεος…”

Με ένα άκρως δηκτικό και “τσουχτερό” πολιτικά σχόλιο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή άσκησε σκληρή κριτική στη στάση της ΝΔ απέναντι ουσιαστικά στο ίδιο το σκάνδαλο Novartis.

Πρέπει να είναι “ημίθεος” ο Δημ. Παπαγγελόπουλος, για να μπορεσε να οργανώσει και να στήσει μια τέτοια σκευωρία όπως το σκάνδαλο Novartis. Και μάλιστα να παρέσυρε σε αυτην και το FBI και τις αμερικανικές αρχές, γράφει ο Ευ. Αντώναρος, τρολάροντας την απίστευτη διαστροφή της λογικής που ψήφισε η ελληνική Βουλή (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) προχτές…

Η ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

«Βρε παιδιά, τώρα ειλικρινά το λέω αυτός ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πρέπει να είναι ημίθεος. Αυτός μόνος του, ένας ασήμαντος εισαγγελέας, κατάφερε να γίνει αναπληρωτής υπουργός και μετά να στήσει μόνος του μία σκευωρία γύρω από το…ανύπαρκτο θέμα Νοβάρτις. Κι όχι μόνο αυτό. Κατάφερε να παρασύρει τις αμερικανικές αρχές και την εκεί δικαιοσύνη για να επιβάλουν πρόστιμο πάνω 300 εκατ. δολλάρια στη Νοβάρτις για μίζες που πλήρωσε στην Ελλάδα…Για φαντασθείτε τι σατανικές ικανότητες έχει ο άνθρωπος…Σας λέω:”Τον θαυμάζω.”

ΥΓ. Κι από όσα ακούω τώρα θα κινηθεί κι η αμερικανική δικαιοσύνη εναντίον του για…παραπληροφόρηση. Άκου εκεί, να θέλει να βρει σκάνδαλο στη Νοβάρτις…»

Leave a Reply

one × five =

Top