Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ένα πυροσβεστικό γαμώ την κοινωνία μου γαμώ, πολεμάμε μόνοι μας”! Δραματική έκκληση για βοήθεια από τον πρόεδρο του χωριού Πυρρή στη Γορτυνία (vid)

“Ένα πυροσβεστικό γαμώ την κοινωνία μου γαμώ, πολεμάμε μόνοι μας”! Δραματική έκκληση για βοήθεια από τον πρόεδρο του χωριού Πυρρή στη Γορτυνία (vid)

Ένα πυροσβεστικό γαμώ την κοινωνία μου γαμώ, πολεμάμε μόνοι μας” φωνάζει κλαίγοντας ο Γιάννης Στρίκος πρόεδρος του χωριού Πυρρή της Γορτυνίας σε μήνυμά του μέσω Facebook.

“Είναι άδικο οι κόποι των ανθρώπων να πάνε έτσι. Ελάτε να σώσουμε το χωριό, μπορούμε. Δεν είναι θέμα χρόνου, δεν έχουμε νερό. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω. Δεν μπορώ άλλο, δεν γίνεται να πάμε έτσι. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο, σπίτιαμ καήκαν στις άκρες του χωριού, τουλάχιστον να σώσουμε τα υπόλοιπα. Περιμένω, περιμένω την ανταπόκρισή σας, τη βοήθειά σας”.

“Να φύγουν τα γυναικόπεδα οκ, τους υπόλοιπους δεν τους αφήνουν να γυρίσουν. Λάθος, τι εκκένωση; Να μείνουμε εδώ να πολεμήσουμε. Μόνοι, ανήμποροι, μας έφαγε η εκκένωση. Εντολή, ποια εντολή; Γαμώ το συντονισμό. Εκκένωση ποια εκκένωση, να το αφήσουμε στο έλεος το χωριό και ό,τι κάτσει; Όχι, θα το πολεμήσουμε και θα το σώσουμε. Ελάτε να το σώσουμε!”

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

4 × 2 =

Top