Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Έκοψε” τον τσαμπουκά βουλευτή της ΝΔ η Γιάμαλη στον αέρα: Εδώ δεν είχαμε ραβασάκια στην αίθουσα σύνταξης, αν δεν σας αρέσει πως δημοσιογραφούμε υπάρχουν πολλά άλλα κανάλια (vid)

“Έκοψε” τον τσαμπουκά βουλευτή της ΝΔ η Γιάμαλη στον αέρα: Εδώ δεν είχαμε ραβασάκια στην αίθουσα σύνταξης, αν δεν σας αρέσει πως δημοσιογραφούμε υπάρχουν πολλά άλλα κανάλια (vid)

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης, βουλευτής ΝΔ Μεσσηνίας, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra Channel, για να σχολιάσει το κυβερνητικό μπάχαλο με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να εγκλωβιστούν, να μείνουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση για μέρες λόγω της διακοπής ρεύματος που προκλήθηκε από την πτώση δέντρων, αλλά ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση έπαιζε ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ο κ. Χρυσομάλλης, λοιπόν, ακολουθώντας τη γνωστή και δοκιμασμένη τακτική αποφυγής των ευθυνών που τόσο αγαπά η κυβέρνηση, άρχισε να μιλά για τη Μάνδρα, λέγοντας πως αν ο κ. Τόσκας ή η κ. Δούρου τότε είχαν κλείσει προληπτικά την Εθνική, δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους οι συμπολίτες μας.

Η κ. Γιάμαλη σε αυτό το σημείο, ανέφερε ένα σχετικό ρεπορτάζ της εποχής, σύμφωνα με το οποίο οι μετεωρολόγοι είχαν επίσημα δηλώσει πως δεν ύπηρξε πρόβλεψη του καιρικού φαινομένου, σε αντίθεση με την περίπτωση της Μήδειας που ήταν γνωστός ο ερχομός της τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν.

Αντί άλλης αντίδρασης ο Μ.Χρυσομάλλης είπε ότι “ο κ.Μπουρνούς είναι εξαιρετικός συνάδελφος, δεν χρειάζεται να τον υποτιμάτε τόσο, θα απαντήσει για το ΣΥΡΙΖΑ στην ώρα του”.

Η απάντηση της Νατάσας Γιαμάλη ήταν αποστομωτική:

“Δεν κατάλαβα κ.Χρυσομάλλη τι υπονοείτε, αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που δημοσιογραφούμε είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλά κανάλια πολύ φιλοξένα (Χρυσομάλλης: “μια χαρά, μου αρέσει”). θα σας παρακαλούσα λοιπόν να αφήσετε αυτού του τύπου τις μομφές γιατί είναι και άκομψες και για το Kontra που σας δίνει το βήμα πρώτον και για εμένα που σας δίνω το λόγο (Χ:”καμία αντίρρηση”). Εκτός αν δεν θέλετε τον αντίλογο και δεν μπορούμε οι δημοσιογράφοι να κάνουμε ερωτήσεις, είναι μία συζήτηση που μπορούμε να την κάνουμε. Αλλά εδώ δεν είχαμε ραβασάκια στην αίθουσα σύνταξης για να ξέρουμε τι δεν θα ρωτήσουμε”!

πηγή: opoligrafos.gr

Leave a Reply

20 + 14 =

Top