Είστε εδώ
Home > FAQ news > “ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡ@@@ΑΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”! Πρώην Πρόεδρος της ΝΔ δίνει το “σύνθημα” παρακολουθώντας το δελτίο του Mega με Μουτζούρη! (vid)

“ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡ@@@ΑΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”! Πρώην Πρόεδρος της ΝΔ δίνει το “σύνθημα” παρακολουθώντας το δελτίο του Mega με Μουτζούρη! (vid)

Δεν κρύβουν πλέον την απαγοήτευσή τους στο εσωτερικό της ΝΔ από την ταχυτατη καταρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος περί του πλέον “προετοιμασμένου Πρωθυπουργού” και την εικόνα διαλυσης που παρουσιάζει η χώρα σε όλους τους τομείς αλλά και ο κρατικός μηχανισμός, μετά από μόλις 8 μηνες διακυβέρνησης Κυρ. Μησοτάκη. Πλεόν τα στόματα εχουν λυθεί και σε πολλες περιπτώσεις οι χαρακτηρισμοί και οι εκφράσεις που ακούγονται είναι σκληρές.

Ιδιαιτερη βαρύτητα έχει όμως το περιστατικό, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με την έξαρση της σύγκρουσης πολιτών με τα ΜΑΤ που είχαν μεταφερθεί από Αθήνα σε Λέσβο και Χίο, στο “πικ” της έντασης, όταν ΠΡΩΗΝ πρόεδρος της ΝΔ, παρακολουθώντας μαζί με ομάδα βουλευτών και δημοσιογράφους (της παραδοσιακής δεξιάς ) το δελτίο του Mega με τον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου Κωστα Μουτζούρη να καλείται από την δημοσιογραφο να “απολογηθεί” για μια χειρονομία σε ιδιωτική του συνομιλία που ενόχλησε το Μαξίμου, αναφώνησε : “ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡ@@@ΑΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…”!

Αφήνοντας φυσικά άφωνο το “κοινό” του που δεν περίμενε μια τόσο … “μάτσο” αντίδραση από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος! Για την ιστορία πάντως να αναφερθεί οτι ξέχωρα από το περιστατικό με τον Κώστα Μουτζούρη και την επεισοδιακή αποχώρησή του από το δελτίο του Mega ( Δείτε εδω το επεισόδιο που προκάλεσε σάλο ), κοινή ηταν η εκτίμηση ανάμεσα στους παρευρικόμενους ότι “το σύνθημα αδικεί ακόμα και τα μπουρ@@@λάκια. Αυτά είναι οργανωμένα μαγαζιά. Τούτοι εδώ έχουν χάσει κάθε μπούσουλα, μέσα σε οκτώ μηνες.Η πιο υπερτιμημένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης …”, κατεληγαν τα σχόλια!

ΥΓ: Σε συγκεριμένα δημοσιογραφικά γραφεία, κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα, η “πληροφορία” ότι γνωστός ολιγάρχης διακινεί στον “κύκλο” του την εκτίμηση ότι, το “άλογο” δεν τραβάει και ότι πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο “αλλαγής ενω διαρκεί η κούρσα” με ήπιο τρόπο, “για να μην εκτροχιαστεί εντελώς το πραγμα”. Αναζητούνται – από τον ίδιο – ο τρόπος, τα πρόσωπα (από την ιδια πλειοψηφία) και το σχήμα που “θα σώσουν την παρτίδα”, ώστε “να μην μας φορτωθεί πάλι ο Τσίπρας”, όπως λέει χαρακτηριστικά στις συνομιλίες του…

One thought on ““ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡ@@@ΑΚΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”! Πρώην Πρόεδρος της ΝΔ δίνει το “σύνθημα” παρακολουθώντας το δελτίο του Mega με Μουτζούρη! (vid)

Leave a Reply

Top