Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Δίνει” τη Μενδώνη ο Αντώναρος: παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει οικειοθελώς, η υπουργός Πολιτισμού και το συναποφασίζον στενό περιβάλλον της ανθίστανται….

“Δίνει” τη Μενδώνη ο Αντώναρος: παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει οικειοθελώς, η υπουργός Πολιτισμού και το συναποφασίζον στενό περιβάλλον της ανθίστανται….

Πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση, τη Λίνα Μενδώνη και τη διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη μεταφέρει με ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για “ισχυρές “συστάσεις”” που γίνονται στην υπουργό Πολιτισμού να αποχωρήσει οικειοθελώς, υπό το βάρος ενδεχομένως και του απόλυτου φιάσκου της διαδικτυακής συνέντευξης όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι “εξαπατήθηκε” από έναν “κακοεπικίνδυνο” άνθρωπο, αλλά η Λίνα Μενδώνη “και το συναποφασίζον στενό περιβάλλοντ της ανθίστανται”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πληροφορίες μου: Παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει οικειοθελώς, η Υπουργός Πολιτισμού και το συναποφασίζον στενό περιβάλλον της ανθίστανται. Εγω λέω: Κράτα Μενδώνη! Οσο μενεις εκει, τόσο περισσότερο αποδεικνύεις την πολιτική ενοχή σου!

Leave a Reply

one + 7 =

Top