Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Δεν κλωτσούσα το κεφάλι του Ζακ αλλά το γυαλί για να μην πέσει πάνω του…” λέει ο μεσίτης της Γλάδστωνος (vid)

“Δεν κλωτσούσα το κεφάλι του Ζακ αλλά το γυαλί για να μην πέσει πάνω του…” λέει ο μεσίτης της Γλάδστωνος (vid)

Στο δελτίο του Star μίλησε ο 55χρονος μεσίτης, που απολογήθηκε για την εμπλοκή του στο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και υποστήριξε ότι οι κλωτσιές του είχαν στόχο όχι το κεφάλι του Ζακ αλλά…το τζάμι που ήταν από πάνω του, γιατί όπως είπε ήθελε να τον προστατεύσει…

Ο ίδιος λοιπόν, που φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεο, που είδαν το φως της δημοσιότητας, να κλωτσά με μανία τον μισοπεθαμένο Ζακ Κωστόπουλο, τώρα υποστηρίζει πως δεν ήθελε να τον βλάψει αλλά αντίθετα τον προστάτευε κιόλας.

«Βλέποντάς τον ότι προσπαθούσε να βγει έξω και κρατούσε στο αριστερό του χέρι μαχαίρι, εκείνη την ώρα ενστικτωδώς και θεωρώντας ότι στην κατάσταση που βρίσκεται έτσι και βγει έξω, κάποιον είτε θα μαχαιρώσει είτε θα σκοτώσει, σκέφτηκα να τον περιορίσω εντός του κοσμηματοπωλείου, μέχρι να έρθει η αστυνομία να κάνει τη σύλληψη.

Σαφώς και περιμέναμε την αστυνομία και μάλιστα η αστυνομία ήρθε ταυτόχρονα με τον αφοπλισμό του, εγώ τον αφόπλισα. ‘Όταν βγήκε από το κοσμηματοπωλείο έπιασα το χέρι του, του γύρισα τον καρπό, του έπεσε το μαχαίρι, το πήρα και το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Εκεί σταμάτησα εγώ την οποιαδήποτε ενέργεια εις βάρος του από τη στιγμή που είχε αφοπλιστεί και δεν αποτελούσε πλέον δημόσιο κίνδυνο. Το μαχαίρι ήταν κατ’ αρχάς στα χέρια του με αίματα από τα σπασμένα τζάμια. Όταν εγώ πήρα το μαχαίρι από το χέρι του, το πέταξα μέσα στο κοσμηματοπωλείο, μάλιστα θυμάμαι ότι πήγα και βρήκα τον αστυνομικό που μπήκε μέσα και του είπα ότι έχω πιάσει και εγώ το μαχαίρι και είναι και τα δικά μου αποτυπώματα πάνω και αυτός στην ταραχή του δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Όταν χτύπησε με το κεφάλι του το τζάμι για να το σπάσει, γιατί αυτός το χτύπησε, υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι από πάνω το οποίο κλώτσησα για να πέσει κάτω προκειμένου να μην του κόψει το κεφάλι στην προσπάθειά του να βγει. Ήταν συνειδητό το χτύπημα για να μη σπάσει το τζάμι και ήταν με τέτοια δύναμη ώστε να μην πέσει πάνω του ή να μην του προκαλέσει ζημιά».

Δείτε τι είπε στην κάμερα του Star: 

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top