Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Δεν ήταν τα δίδυμα κορίτσια στο πλοιάριο” λέει η ΕΛΑΣ – Amber Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Δεν ήταν τα δίδυμα κορίτσια στο πλοιάριο” λέει η ΕΛΑΣ – Amber Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τύχη των δύο 9χρονων κοριτσιών, που έτρεξαν να σωθούν από τη φωτιά μαζί με τους παππούδες τους, που ακόμη αγνοούνται.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών που αγνοούνται είχε νωρίτερα επικοινωνήσει με τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αναγνωρίζει τις δίδυμες κόρες του στα πλάνα με την διάσωση πολιτών από πλοιάριο που τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο πατέρας, όταν βρέθηκε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για να αναζητήσει τα δύο κορίτσια, τα ονόματά τους δεν υπήρχαν στη λίστα με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες.

Ο άντρας που φαίνεται στα πλάνα δίπλα στα κοριτσάκια που φαίνονται στο βίντεο επίσης παρενέβη σε τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αυτά είναι τα δικά του παιδιά και τα παιδιά του κουμπάρου του.

Στη συνέχεια η Αστυνομία εντόπισε τον συγκεκριμένο άντρα και διαπίστωσε μέσω επίσημων εγγράφων και μαρτυριών των οικείων του ότι όντως ήταν οι δικές του κόρες μαζί του, και επικοινώνησαν με την οικογένεια που αναζητεί τα δίδυμα.

Οι 9χρονες Σοφία και Βασιλική δυστυχώς δεν επέβαιναν στο πλοιάριο αυτό και έτσι συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τους και τον εντοπισμό του παππού και της γιαγιάς τους που χάθηκαν μαζί τα ίχνη τους, ενώ έχει εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: koutipandoras.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top