Είστε εδώ

“Δεν αλλάζω τη δήλωσή μου”! Πανικόβλητη η ΝΔ μετά τις “φωτιές” που άναψε η Μαρία Ζάγκα, θα ήθελε να ανασκευάσει!

Η υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών με την ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα μιλώντας αυτή τη φορά στον Alpha Radio 98,9 ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει θέση σχετικά με την ανάγκη μείωσης του ΕΦΚ ενώ άφησε σαφείς αιχμές για παιχνίδια αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσίμων.

– Διαβάστε: Βόμβα! Η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, υποψήφια της ΝΔ, αναδεικνύει την κυβερνητική απάτη με την αιχροκέρδεια στα καύσιμα και την ομπρέλα στο παρακράτος! “Ας με πετάξουν από το κόμμα”

«Όλα αυτά τα χρόνια, η γραμμή μου σαν συνδικαλίστρια είναι η ίδια, πάντα υποστήριζα με πάθος τον καταναλωτή. Ο στόχος μου είναι να έχουμε σωστό καύσιμο σε ποσότητα, σε ποιότητα και σε καλή τιμή. Το 60% της τιμής είναι ειδικός φόρος αλλά και ΦΠΑ. Εγώ δεν αλλάζω τη δήλωσή μου. Το όραμά μου, με το οποίο κατεβαίνω υποψήφια, είναι να μπω στο Ενέργειας και να κάνω δουλειά» σημείωσε η ίδια.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ίδια τονίζοντας ότι ανήκει στη ΝΔ εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ότι «το κόμμα ξέρει την ιδεολογία μου, ξέρει πως είμαι η Μαρία Ζάγκα, αφού είμαι παιδί της. Ήμουν πολλά χρόνια στην Τοπική του Φαλήρου πλάι στον Διονύση Χατζηδάκη. Ποτέ όμως δεν έχω δώσει δικαίωμα σαν συνδικαλίστρια. Νέα Δημοκρατία για μένα σημαίνει “λαϊκή δεξιά”, αλλιώς θα ήμουν στρατιωτάκι και θα πήγαινα στη Χρυσή Αυγή».

Παράλληλα η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής τόνισε ότι ενώ ο ΕΦΚ μπήκε για να παταχθεί η φοροδιαφυγή αυτό δεν επετεύχθη ούτε στα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Επιπλέον, χαρακτήρισε λάθος το αφήγημα της ΝΔ ότι αν μειώσει τον ΕΦΚ αυτό θα ευνοήσει τους πλούσιους και πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα να τολμήσουμε, να μειώσουμε τον ειδικό φόρο», και πρότεινε να γίνει η μείωση πιλοτικά. «Αν μειωθεί ο ειδικός φόρος στα καύσιμα, θα έρθει κατευθείαν στο τιμολόγιο», όπως συνέβη με τα πετρελαιοκίνητα επανέλαβε η Μαρία Ζάγκα.

«Για ποιο λόγο ορισμένοι κύριοι δεν θέλουν να γίνει αυτό; Ας το ξανασκεφτούν» σημείωσε η ίδια σε σχέση με τη μείωση του ΕΦΚ αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση.

Η ίδια προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι λέγοντας ότι «είμαι με τον Κ. Μητσοτάκη πιστεύω στον Κ. Μητσοτάκη» ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε γεμίσει επιδόματα, προσπαθεί η κυβέρνηση να βοηθήσει τον κόσμο με επιδόματα, τα οποία επιδόματα η κυβέρνηση τα παίρνει από τις εισπράξεις».

Τέλος, η Μ. Ζάγκα σημείωσε ότι δεν έλαβε τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο μετά τις «φωτιές» η κυβέρνηση μετρά τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε μια αποπομπή της ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται σενάρια για να μειωθούν οι επιπτώσεις από το ξεκάθαρο άδειασμα στον Κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *