Είστε εδώ

“Χτύπημα” Μητσοτάκη κάτω από τη ζώνη … στον ανηψιό του: Έβαλε τον Καραμανλή (του Αχιλλέα) να τον εκθέσει: «Τριτοκοσμική η κατάσταση στους δρόμους του Δήμου Αθηναίων»

Νέο ενδοοικογενειακό “χτύπημα” από τον Κυριάκο Μηστοτάκη! Μετά το “ικρίωμα” που έστησε στον Γρηγόρη Δημητριάδη, για τις υποκλοπές που είχε στήσει κατ εντολή του, τώρα έβαλε στο στόχαστρο και τον άλλο του ανηψιό τον Κώστα Μπακογιάννη. Ενδιαφέρον έχουν δύο παράμετροι αυτής της κόντρας ανάμεσα στο Πρωθυπουργικό περιβάλλον και την οικογένεια της Ντόρας Μακογιάννη, που είδε το όνομά της, της κόρης της Αλεξίας και του γιου της Δημάρχου Αθηναίων, να φιγουράρουν στην λίστα αυτών που παρακολουθούσε το Μαξίμου. Πρώτον ότι ο Κυριακος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί έναν Καραμανλή για να επιτεθεί στον συνομήλικό του Κωστα Μπακογιάννη, ώστε να ανεβασει τις μετοχές του ως “δελφίνου” και δεύτερον ότι και η πλευρά Μπακογιάννη συνηθίζει να επιτίθεται στον Κυριάκο Μηστοτάκη χτυπώντας στο μαλακό υπογάστριο … της (αν)Ασφάλειας των πολιτών στην Αθήνα!

“Πυρά” κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στη Βουλή από τον υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή και τη βουλευτή της Α’ Αθήνας Φωτεινή Πιπιλή. Με αφορμή συζήτηση για τα ΑΜΕΑ και οι δύο διεκτραγώδησαν την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αθηναίων χαρακτηρίζοντας ως «τριτοκοσμική».

Μάλιστα ο Κ. Αχ. Καραμανλής διηγήθηκε ότι ο ίδιος αναγκάσθηκε να παρέμβει σε ταξί που ήταν παρκαρισμένο σε ράμπα ΑΜΕΑ!

«Το βράδυ της Κυριακής έξω από Μοναστηράκι ένας ταξιτζής είχε παρκάρει πάνω σε ράμπα ΑΜΕΑ σε πολύ κεντρικό δρόμο και εγώ ο ίδιος κατέβηκα και του επισήμανα ότι αυτό που κάνει είναι απαράδεκτο. Η απάντηση του επαγγελματία οδηγού -και προς Θεού, δεν λέω ότι όλοι οι ταξιτζήδες λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο- ήταν ότι αν έρθει κάποιος ανάπηρος, τότε θα μετακινήσω το όχημα μου», ανέφερε ο υπουργός Υποδομών.

Ακόμη προανήγγειλε πρόστιμα «όχι μόνο στους Δήμους, αλλά και στις Περιφέρειες που δυστυχώς δεν συνεργάζονται όπως πρέπει». Ο Κ. Αχ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στα πεζοδρόμια τονίζοντας ότι «αυτό είναι μία αρμοδιότητα του Δήμου Αθηναίων» και υπογραμμίζοντας:

«Έχω την εντύπωση ότι ο δήμος πρέπει να σκύψει πάνω από αυτά τα προβλήματα. Η κατάσταση που αυτήν τη στιγμή επικρατεί στους δρόμους του Δήμου Αθηναίων θα σας έλεγα ότι είναι τριτοκοσμική για τους ΑΜΕΑ. Όχι απλώς δεν τους διευκολύνουμε, αλλά τους δημιουργούμε και εμπόδια».

Πηγή: newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *