Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Χτίζει” ζώνη με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ! Μετά το “Gimme Danger” για τον Iggy και τους Stooges, αυτό το Σάββατο στην ΕΡΤ2 το “Avicii: True Stories” 

“Χτίζει” ζώνη με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ! Μετά το “Gimme Danger” για τον Iggy και τους Stooges, αυτό το Σάββατο στην ΕΡΤ2 το “Avicii: True Stories” 

Στη γνωστή ζώνη του Σαββάτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου κάθε Σάββατο η δημόσια τηλεόραση προβάλει εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, μετά το “Gimme Danger” του Τζιμ Τζάρμους για τον Iggy Pop και τους Stooges που προβλήθηκε στις 2 Φλεβάρη, έρχεται το “Αβίτσι“.

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ “Avicii: True Stories” του BBC, παραγωγής 2018, θα προβληθεί στην ΕΡΤ2 (Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 23:45).

Ο Avicii δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή, πέθανε πολύ νέος. Τον Μάρτιο του 2016 όμως, ο 27άχρονος τότε διάσημος Σουηδός Dj και μουσικός παραγωγός Τιμ Μπέργκλινγκ (Tim Bergling), γνωστός ως Αβίτσι(Avicii), ανακοινώνει ξαφνικά ότι σταματά τις τουρνέ. Βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του, με τεράστιο κοινό παντού στον κόσμο, αλλά γι’ αυτόν η απόφασή του είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό θα δούμε για πρώτη φορά πώς αυτός ο μυθικός σταρ βρέθηκε από το στούντιο του σπιτιού του να παίζει σε τεράστια στάδια παντού στον κόσμο και τις προσωπικές του στιγμές, στα παρασκήνια και στην καθημερινή του ζωή.

Λίγες ημέρες μετά την τελευταία του παράσταση, ο Αβίτσι βρίσκεται σ’ ένα παραδεισένιο νησί κοντά στη Μαδαγασκάρη, όπου για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια ηρεμεί, και σε μια κατάλευκη αμμουδιά παίζει κιθάρα και στοχάζεται τα τελευταία χρόνια της τεράστιας δόξας και των παγκόσμιων τουρνέ, πώς τον επηρέασαν και τον διαμόρφωσαν.

Στο ντοκιμαντέρ συμπεριλαμβάνεται και η τελευταία συναυλία που έδωσε στο «Ushuaia» της Ίμπιζα.Επίσης, προβάλλονται συνεντεύξεις με τους Νάιλ Ρότζερς, Νταβίντ Γκετά, Γουάικλεφ Ζαν, Κρις Μάρτιν καιΤιέστο. Επιπλέον, εμφανίζεται και η Μαντόνα.

Σκηνοθεσία-σενάριο-παραγωγή: Λέβαν Τσικουρισβίλι. Διάρκεια: 90 λεπτά.

Πηγή: e-tetradio.gr

One thought on ““Χτίζει” ζώνη με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ! Μετά το “Gimme Danger” για τον Iggy και τους Stooges, αυτό το Σάββατο στην ΕΡΤ2 το “Avicii: True Stories” 

Leave a Reply

Top