Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Χοντρό” κράξιμο στο Twitter για την πρόταση του Σάββα Πούμπουρα να δουλεύει κανείς δωρεάν για την “τριβή” με την εργασία και τις “γνωριμίες” (vid)

“Χοντρό” κράξιμο στο Twitter για την πρόταση του Σάββα Πούμπουρα να δουλεύει κανείς δωρεάν για την “τριβή” με την εργασία και τις “γνωριμίες” (vid)

Σοβαρή υποψηφιότητα για επόμενος υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη έθεσε ο Σάββας Πούμπουρας, παρουσιαστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τη διαφήμιση που έκανε τον οπαδό της Ελλάδας στο Euro της Πορτογαλίας, με τα όσα είπε σε βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram:

“Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Κάποιος δηλαδή που μου στέλνει μήνυμα και λέει είμαι τρομακτικά απελπισμένος, δεν έχω δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8, 10 μήνες. Αυτός ο φίλος που έχει τόσους μήνες ανέργος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Δεν είναι κανένας διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μία εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Να δείτε πως δουλεύει μία εταιρεία, από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα τα λεφτά, αν θα σου ‘ρθει προσφορά για εργασία, οτιδήποτε; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα που δεν κάνεις να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;”

Οι…”προτάσεις” του, που μοιάζουν να μην έχουν καμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και τα όσα συνέβαιναν και συνεχίζουν να συμβαίνουν, ειδικά μετά και από 14 μήνες πανδημίας, στην ελληνική αγορά εργασίας δεν έγιναν δεκτές με την αναμενόμενη, από τον ίδιο τον Σ.Πούμπουρα, θερμότητα από τους χρήστες του Twitter, που του έριξαν “χοντρό” κράξιμο:

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

two × 1 =

Top