Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Χαστούκι” από τη Ντόρα! ” Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία – Είχα διαφωνήσει με το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι ακραίες δηλώσεις δεν εκφράζουν τη ΝΔ”

“Χαστούκι” από τη Ντόρα! ” Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία – Είχα διαφωνήσει με το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι ακραίες δηλώσεις δεν εκφράζουν τη ΝΔ”

“Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία” δήλωσε η πρώην υπουργός βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και πρόσθεσε: “Δεν θα μιλήσω ποτέ για Μακεδόνα πρωθυπουργό και Μακεδόνα υπουργό”.

Σε ερώτηση για τις απόψεις Μπογδάνου για την ΕΡΤ απάντησε ως εξής: “Η ΝΔ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό πατριωτικό φιλελεύθερο κόμμα. Οταν είπαμε ότι η ΕΡΤ είναι εργαλείο προπαγάνδας είχαμε δίκιο. Είχα διαφωνήσει με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Εγώ θέλω να δω μια ποιοτική ελεύθερη δημόσια τηλεόραση. Οι ακραίες φωνές (σ.σ. για τανκς στην ΕΡΤ) δεν εκφράζουν τη θέση της ΝΔ”.

Σε σχέση με την υποψηφιότητά της για ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης είπε ότι “θα κριθεί τον Ιούνιο από 670 βουλευτές απ όλη την Ευρώπη”, ενώ για ενδεχόμενη υποστήριξή από την κυβέρνηση και αν έχει κάποιο νέο σχετικά, είπε: “Οχι ακόμη. Θα δούμε ποια θα είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης”.

Για τη θεωρία περί “σικέ διαζυγίου” Τσίπρα-Καμμένου σημείωσε: “Φαινόταν ότι είναι σικέ γιατί υπήρχε συμφωνία που δεν την τήρησε ο κ. Τσίπρας που πούλησε τον κ. Καμμένο ο οποίος τώρα κλαίει. Ετσι το διαζύγιο έγινε από σικέ πραγματικό”.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top