Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Αυτή είναι η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό” – “Οι εργασίες δεν ξεκινάνε με ευθύνη του παραχωρησιούχου” ξεκαθαρίζει ο Αλέξης Τσίπρας (vid)

“Αυτή είναι η αλήθεια για την επένδυση στο Ελληνικό” – “Οι εργασίες δεν ξεκινάνε με ευθύνη του παραχωρησιούχου” ξεκαθαρίζει ο Αλέξης Τσίπρας (vid)

Με ανάρτησή του στο facebook ο Πρωθυπουργός μιλάει για την “αλήθεια για το Ελληνικό”, υπενθυμίζοντας με βίντεο από συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ότι η επένδυση στο Ελληνικό χρονολογείται από το 2006, επί υπουργίας Σουφλιά.

Ήρθε μετά ο Γιώργος Παπανδρέου και έφερε τον Ισπανό αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο που θα έκανε το μεγαλύτερο πάρκο στον κόσμο. Μετά έφυγε ο Αθεμπίγιο, ήρθαν κάτι Καταριανοί. Μετά ήρθε ο Σαμαράς και έφερε τη Lamda Development του κ.Λάτση και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν μία σύμβαση προβληματική“.

“Εμείς κινήσαμε όλες τις διαδικασίες και αυτή τη στιγμή αν δεν ξεκινάνε οι εργασίες δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά ο παραχωρησιούχος. Και ενώ ξέρουν όλοι ότι τελειώνει ο διαγωνισμός και θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και λέει “εγώ θα το πιστωθώ”. Εμένα με ενδιαφέρει ο ελληνικος λαός να καταλάβει ένα πράγμα : αυτοί οι οποίο μιλάνε για μειώσεις φόρων και επενδύσεις, όταν ήταν στην κυβέρνηση είχαν τρέλανει το λαό στους φόρους, αυτοί επέβαλαν το 83% των φόρων από τα 3 μνημόνια, και δεν είχαν φέρει ούτε μία σοβαρή επένδυση”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το Ελληνικό:

Ο κ. Μητσοτάκης και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιούν το Ελληνικό ως παράδειγμα υπονόμευσης των επενδύσεων από την πλευρά του κράτους και του #ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα, εκεί που αποτύγχαναν οι κυβερνήσεις τους από το 2006, εμείς πετυχαίνουμε.

Η επένδυση στο Ελληνικό έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά μας, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον. Εκείνοι που επέβαλαν το 83% των φόρων δεν έφεραν ούτε μία σοβαρή επένδυση. Εμείς πετύχαμε ρεκόρ 10τίας ξένων επενδύσεων το 2018 και αναμένεται να το ξεπεράσουμε το 2019. #ΤωραΣΥΡΙΖΑ #εκλογες_2019

Leave a Reply

five × five =

Top