Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > “Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Χούντας”;

“Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Χούντας”;

Κλειστές δομές, απαγόρευση συναθροίσεων, προπαγανδιστικά ΜΜΕ, λογοκρισία σε ειδήσεις, παρελάσεις μετά τιμών και ένδοξο ελληνικό παρελθόν, ελλάς, ελλάς, χριστιανισμός, ξύλο ανελέητο σε όσους έχουν διαφορετική άποψη, λαϊκά δικαστήρια…

Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Χούντας” ακούγεται από τα στόματα αθώων πολιτών που δεν ήξεραν και δεν άκουσαν…

Ε λοιπόν, μαντέψτε: όλα αυτά γίνονταν επί Χούντας και μάλιστα ήταν η πρώτη διδάξασα.

Αξιομνημόνευτη για την αγάπη και το χαϊδολόγημα που έδινε στην ελληνική αστυνομία, η οποία να την πάλι πετιέται εν έτει 2020 και ξεσαλώνει. Δέρνει με την άδεια υπουργών, πρωθυπουργού και δεξιών κρατικών υπαλληλίσκων και την βγάζει καθαρή σε κάθε περίπτωση. Ακόμη κι όταν υιοθετεί «πράξεις μπαχαλάκηδων» που τόσο ποθεί να εξαφανίσει. Σπάει αμάξια επειδή έτσι γουστάρει, ή βγάζει όπλο εκτός υπηρεσίας επειδή νιώθει πως κινδυνεύει … προφανώς από επικίνδυνες βρισιές.

Οδεύει με τον σταυρό στο χέρι, αλλά κυριολεκτικά. Φιλάει τα χέρια παπάδων, βάζει στην άκρη την εκπαίδευση και τον διαφωτισμό, για τον οποίο επαίρεται ο δυτικός πολιτισμός. Αναβιώνει κατηχητικά, επιτρέπει διαφημιστικές καμπάνιες κατά των αμβλώσεων, δίνει βήμα σε κάθε σωβινιστή, υπερσυντηρητικό, μεγαλόσταυρο ρασοφόρο. Θεωρεί πιο σημαντικό να δίνει λεφτά σε θεολογική σχολή εκτός Ελλάδος παρά σε δημόσια πανεπιστήμια και σχολεία εντός της χώρας.

Μνημονεύει και νοσταλγεί ξερονήσια για όσους δεν της πολυταιριάζουν. Όσοι είναι φτωχοί, παρείσακτοι και δεν μπορούν να προσφέρουν σε υποστηρικτικές ψήφους και business πρέπει κάπου να αποκλειστούν, να απομονωθούν και αν γίνεται να σιγήσουν για πάντα. Όσο πιο κλειστά, τόσο πιο καλά, όσο πιο μακριά, τόσο πιο σώφρονα. Οι μετανάστες μας χαλάνε τη ζαχαρένια, μας βρωμάνε, δεν μας είναι σε τίποτα χρήσιμοι εκτός από το να προβάλλουμε σε αυτούς όλες μας τις ακραίες ρατσιστικές συμπεριφορές που απαιτούνται για να επιβιώσουμε.

Διοργανώνει γιορτές, πανηγύρια, παρελάσεις για ένδοξα γεγονότα ηρωισμού του παρελθόντος. Φτιάχνει επιτροπές που θα τιμήσουν τον Κολοκοτρώνη αλλά δεν θα αναφερθούν ποτέ στους μύθους της υπέρλαμπρης επανάστασης ή ακόμα και στην αλήθεια του πώς φέρθηκε η πατρίδα στους αγωνιστές της. Διαθέτει λεφτά για διάφορες φιλάνθρωπες υπερκομματικές κυρίες και τα καινούρια συνολάκια τους σε αμφιβόλου σκοπού φιέστες, αλλά όχι για επιδόματα και κοινωνική πολιτική.

Φάτε κουτόχορτο με τις οκάδες, φάτε σανό, φάτε ενημέρωση με κορονοϊούς και βαμπίρ που έρχονται από την Κίνα να σας ρουφήξουν το αίμα… φάτε βιασμούς, δολοφονίες, Εξάρχεια, διαρρήξεις, μαφιοζιλίκια….

Ενημέρωση πάντως μην περιμένετε, αυτή έχει διοριστεί σε μεγάλες καρέκλες υπουργείων, έχει δάνεια να διαγράψει, λεφτά σε εταιρίες, χρωστούμενα σε εργαζόμενους να διαγράψει, είναι πολύ απασχολημένη…

Ε αυτά γίνονταν επί Χούντας και επί Κυριάκου.

Αγγελική Ευταξία

4 thoughts on ““Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Χούντας”;

  1. Γίνονται με την νέα ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Αλλά πως το λέει, ξεχνάει ο λαός, θα πληρώσει ο λαός.

  2. Γιος του γκαντέμη αποστάτη είναι ο Κούλης. Γιαυτό συνεργάστηκε με άδωνη και βουρίδη και λοιπά στοιχεία νοσταλγών άλλων εποχών όπως νότης όπως κ.λ.π. κ.λ.π. Καλά κάνει για να μάθουν και να διδαχθούν και οι νεότεροι και να μην τα ακούν από μας σαν παραμύθι. Ευχαριστούμε για την βοήθεια Γρουσούζη Κούλη μας……

Leave a Reply

Top