Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Ας είναι καλά οι αρμοί της εξουσίας…”! Το MEGA επέστρεψε αλλαγμένο κι ο Σταμάτης Μαλέλης προσκαλεί σε” challenge”: “Δεχόμαστε και παρατηρήσεις!

“Ας είναι καλά οι αρμοί της εξουσίας…”! Το MEGA επέστρεψε αλλαγμένο κι ο Σταμάτης Μαλέλης προσκαλεί σε” challenge”: “Δεχόμαστε και παρατηρήσεις!

Αν οι άνθρωποι που κινούσαν τους μηχανισμούς του δεν το οδηγούσαν στην πλήρη απαξίωση στα μάτια της κοινής γνώμης, με την προκλητική πρόσδεσή του στο άρμα των Μνημονίων και διάφορων σκοτεινών συμφερόντων που το είχαν μετατρέψει σε όχημα τους … αν οι τότε μέτοχοί του δεν αποφάσιζαν – ο καθένας για δικούς του λόγους – να το καταδικάσουν σε ένα αργό θάνατο, αν οι τράπεζες δεν κερδοσκοπούσαν εις βάρος των απλών εργαζομένων τους που παλευαν μέχρι τελευταία ώρα να το κρατήσουν στον αέρα κι αν … οι “αρμοί της εξουσίας” ( Διάσκεψη Προέδρων – ΣτΕ ) δεν συνωμοτούσαν … το νέο Mega θα ήταν ίσως νωρίτερα και με άλλους όρους στον αέρα! Έστω κι ετσι πάντως από το πρωί το παλιό “Μεγάλο κανάλι” εκπέμπει ως “Mega ξανά”!

Μετά από ένα τρέιλερ στο οποίο υπήρχαν αποσπάσματα από διάφορες σειρές του Mega, η «Κοινωνία Ώρα Mega» έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο πρόγραμμα του καναλιού με τους νέους της παρουσιαστές, τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Στον αέρα βρίσκεται ξανά και το megatv.com μαζί με το live stream του Mega.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο. Όποια παρατήρηση έχετε, ευπρόσδεκτη #mega», έγραψε ο Σταμάτης Mαλέλης στα σόσιαλ μίντια λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα του προγράμματος του νέου Mega με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου.
Ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:..
«Είναι βέβαιο ότι η επιστροφή του Mega δημιουργεί νέα δεδομένα. Στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό. Ελπίζουμε ότι θα αγγίξει συνολικά την κοινωνία που έχει ανάγκη την ενημέρωση να είναι αντικειμενική, άμεση και σε βάθος».
Αναφερόμενος στη φιλοσοφία του νέου δελτίου ειδήσεων, επισήμανε πως « θα είναι αντικειμενικό, πλουραλιστικό, έγκυρο, άμεσο και σύγχρονο και θα αναταποκρίνεται στις νέες ανάγκες της κοινωνία».

Πηγή: zoornalistas.com / e-tetradio.gr

One thought on ““Ας είναι καλά οι αρμοί της εξουσίας…”! Το MEGA επέστρεψε αλλαγμένο κι ο Σταμάτης Μαλέλης προσκαλεί σε” challenge”: “Δεχόμαστε και παρατηρήσεις!

Leave a Reply

Top